Title of a News Article

PKK liderinden şok açıklama!

.

 PKK liderinden şok açıklama!
banner206
Örgütün Avrupa'daki yayınlarından birinde yazdığı yazıda PKK liderlerinden Muzaffer Ayata, Türkiye'nin batısında yaşayan Kürtlere "Kendinizi tehlikede hissediyorsanız dönün ve direnişten kopmayın." çağrısı yaparak Doğu'ya geri dönülmesini istedi.
PKK'nın liderlerinden Muzaffer Ayata, Türkiye'nin batısında olan Kürtlere şok bir çağrı yaparak Doğu'ya geri dönmesini istedi. Örgütün Avrupa'daki yayınlarından Yeni Özgür Politika'ya yazdığı yazıda Ayata "yaşamını tehlikede görenler Kürdistan'a dönmeli ve direnişten kopmamalıdır" dedi.
Ayata yazısında Cizre olaylarında AK Parti'nin tavrını eleştirirken, Batı'da hayati tehlikesi bulunan Kürt vatandaşlara geri göç çağrısı yaptı. Ayata yazısında şu ifadeleri kullandı: "Kürdistan'da bedeli ağır da olsa bu halk kendisini koruyacaktır. Ancak metropollere taşırılan ve rehin olarak tutulan, yeri geldiğinde katliamla terbiye edilmeye çalışılan halkımızın daha duyarlı ve dikkatli olması gerekiyor. Bu işin şakası yoktur. Bu işleri organize eden devlet ve hükümetin kendisidir. Yaşamını tehlikede görenler Kürdistan'a dönmeli ve direnişten kopmamalıdır. Direniş dışında bu katil ve faşist güruhlar karşında varolma imkanı yoktur. Direniş ve örgütlü savunma mutlaka sağlanmalıdır."

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2015, 10:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142