Title of a News Article

Polis ve oğlu kazada öldü, eşi yaralandı

 Polis ve oğlu kazada öldü, eşi yaralandı
banner206

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Süleyman Biçer, ailesinin de içinde bulunduğu otomobil ile memleketi Adana'dan tatilden dönerken Şanlıurfa karayolunda kaza yaptı. Takla atarak 100 metre sürüklenen otomobilden dışarı fırlayan Süleyman Biçer ile 7 yaşındaki oğlu Ramazan Biçer yaşamını yitirirken eşi Derya Biçer ise yaralandı.

 

Tatil dönüşü feci kaza

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli olan ve tatilini memleketi Adana'da geçiren polis memuru 42 yaşındaki Süleyman Biçer, eşi Derya ve oğlu 7 yaşındaki Ramazan ile birlikte 46 M 1349 plakalı otomobiliyle dün gece Diyarbakır'a hareket etti. Polis memuru Süleyman Biçer'in kullandığı otomobil Sabah saat 07.30 sıralarında Şanlıurfa karayolu üzerinde Diyarbakır'a 25 kilometre kala Tokaş köyü yakınlarında tekeri patladıktan sonra kontrolden çıktı. Takla attıktan sonra bir çukura giren ve oradan da tekrar yola savrularak 100 metre sürüklenen otomobildeki polis memuru, eşi ve oğlu araçtan fırlayarak yola düştü. Kazayı görerek olay yerine yardım için koşan köylüler, hemen ambulans çağırdı.

Olay yerine giden sağlık görevlileri yaptıkları ilk kontrolde polis memuru Süleyman Biçer ile oğlu 7 yaşındaki Ramazan Biçer'in yaşamını yitirdiğini tespit etti. Vücudunun bir çok yerinde kırıklar olan Derya Biçer ise Ambulansla Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Süleyman Biçer ve oğlunun cenazesi memleketi Adana'nın Ceyhan ilçesine gönderilecek. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2014, 11:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195