Title of a News Article

Şanlıurfa'ya Müjdeli Haberler Geliyor

Şanlıurfa'ya Müjdeli Haberler Geliyor
banner206

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, milletvekilleri Ahmet Akay, İbrahim Halil Yıldız ve ilçe belediye başkanları ile birlikte Başkent Ankara'da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ı ziyaret ederek Şanlıurfa şehir merkezinde ve ilçelerdeki altyapı yatırımları için Bakanlıktan destek talebinde bulundular.

Şanlıurfa çevvik kuvvet , çevre yolu, ilçe yolları ve bazı kavşakların sorunlarının çözümü konusunda Bakan Turhan'a sunum yapıldı. BŞB Zeynel Abidin Beyazgül, Milletvekilleri Ahmet Akay, İbrahim Halil Yıldız, Birecik belediye başkanı Mahmut Mirkelam, Akçakale belediye başkanı Mehmet Yalçınkaya, Siverek belediye başkanı Şehmus Aydın, Viranşehir belediye başkanı Salih Ekinci ve Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ında katıldığı toplantıda Şanlıurfa'nın uçak sefer sayılarının da artırılmasını dile getirdiler.

Ziyarette Başkan Beyazgül, Büyükşehir belediyesinin çalışmaları ile ilgili bilgilerin yanı sıra tüm ilçelerin ulaştırma sorunları ve altyapı eksikliklerinin neler olduğu konusunda sunumda bulundu. Ardından ilçe belediye başkanları da kendi ilçelerindeki talep ve önerileri sıraladı. Bakanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Beyazgül ve beraberindeki heyeti tek tek dinleyen Bakan Turhan, ardından bakanlığın ilgili birimlerine Şanlıurfa ile ilgili çalışmaların daha da kısa sürede ve etkili olması talimatını verdi.

Ziyaretin ardından Başkan Beyazgül, Şanlıurfa'ya yönelik yaklaşımlarından dolayı Bakan Turhan'a teşekkür ederek günün anısına mırra takımı hediye etti. (URFASTAR ÖZEL HABER)

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2020, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195