Title of a News Article

Sarımağara köyüne Taziye evi...

.

Sarımağara köyüne Taziye evi...
banner206

 KARAKÖPRÜ’DE ÇOK AMAÇLI SALONLAR YÜKSELİYOR

 

Karaköprü Belediyesi tarafından yaptırılan çok amaçlı salonların temelleri kırsal mahallelerde atılıyor.

Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, “Kırsala verdiğimiz sözleri yerine getirmenin gurunu yaşıyoruz” dedi.

Karaköprü Belediyesine bağlı Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Sarımağara mahallesinde 300 m2 alan üzerine inşa edilecek olan ve çok amaçlı salon olarak bilinen taziye ve muhtar evinin temeli atıldı.

Temel atma törenine, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri, ve vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN ÇİFTÇİ; "HER MAHALLEYE YETİŞECEĞİZ"

Temel atma töreninde konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, kırsal mahallelere vermiş oldukları sözleri bir bir yerine getirdiklerini belirtti.

Başkan Çiftçi, “İlçemizin Sarımağara mahallesindeyiz. Çok amaçlı salon olarak bilinen taziye ve muhtar evinin temel atma törenindeyiz. Bugün temelini atıyoruz. Çok kısa bir süre içinde Allahın izni ile hep birlikte açılışını yapacağız. Allah hayırlı uğurlu etsin. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın İnşallah. İlçemize bağlı olan tüm mahallelere vermiş olduğumuz sözü yerine getirmenin onuru içerisindeyiz. Her mahalleye de yetişeceğiz” dedi.

Sarımağara mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri ise, mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’ye teşekkür etti.

Öte yandan 300 m2 alan üzerine inşa edilecek olan çok amaçlı salonun 3 ay gibi kısa bir sürede hizmete açılması planlanıyor.

 

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2015, 16:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195