Title of a News Article

Şehit Polis haberinde flaş detay...

.

Şehit Polis haberinde flaş detay...
banner206

 Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa'da iki polisin şehit olduğunu açıkladı.

 

Ceylanpınar ilçesinde iki polis memurunun şehit olduğu haberini alan Şanlıurfa Valisi İzetttin Küçük Ceylanpınar ilçesine geçti. Vali Küçük  2 polisin saldırıda şehit olduğunu açıkladı. olayla ilgili bir açıklama yapan Vali Küçük, her iki polisin de evlerinde başından vurulmuş ölü halde bulunduğunu açıkladı. Aynı evde kalan bekar 2 polisten birinin çevik kuvvet polisi diğerinin ise terörle mücadele de çalıştığı açıklandı. Vali Küçük, , olaya 'şudur yada budur' diyemediklerini, polislerin evininin kapısında zorlanma olmadığını söyledi.

URFA ALARMDA...

Şanlıurfa'nın suruç ilçesinde 32 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırı sonrasının etkisi altında bulunan Şanlıurfa bu kez iki Polis memurunun şehit haberi ile sarsıldı.

Kentte emniyet güçleri Suruç'taki saldırı nedeniyle alarmdaydı. Olayın, biri terör şubesinde diğeri de çevik kuvvette görevli 2 polisin sabah işe gitmemesi üzerine evlerinde yapılan arama sonucu ortaya çıktığı öğrenildi. Aynı evde kalan üçüncü bir polis memurunun olduğu iddia edildi. Ancak üçüncü polis memurunun nerede olduğu henüz öğrenilemedi.

 

Terör bağlantısı olmadığı ihtimali de değerlendiriliyor. Polislerin ölü bulunduğu evde şu anda inceleme yapılıyor.

 

KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

 

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, evlerinde başlarından tabancayla vurularak öldürülen iki polisin kimlikleri tespit edildi. Hayatını kaybeden polislerin, Terörle Mücadele Şubesi'nde görev yapan Feyyaz Uçar ve Çevik Kuvvet Şubesi'nde görevli Okan Açar olduğu öğrenildi.

 

BELEDİYE BAŞKANI: PKK YAPMIŞ OLABİLİR

 

Ceylanpınar Belediye Başkanı AK Partili Menderes Atilla, ev arkadaşı olan 2 polis memurunun ölü olarak bulunduğunu ifade ederken, olayın terör saldırısı olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.

 

Daha önce PKK'nın Suriye kolu olan PYD mensuplarınca otomobilinin geçiş güzergahına bomba konularak düzenlenen suikasttan kurtulan Başkan Atilla, polislerin de PKK mensuplarınca şehit edilmiş olabileceğini ileri sürdü.

 

ARKADAŞINI ÖLDÜRÜP, İNTİHAR ETMİŞ OLABİLİR

 

Olayla ilgili çok yönlü araştırma devam ederken, olayın terör saldırısı olup olmadığı konusu henüz netlik kazanmadı. Polislerin oturdukları bölgenin güvenli olduğu belirtilirken, bazı yetkililer polislerden birisinin cinnet getirip arkadaşını şehit ettikten sonra intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde de durulduğunu kaydetti.

 

'ORASI SON DERECE GÜVENLİ BİR YER'

 

Kepez Mahallesi Muhtarı gazetevatan.com'a yaptığı açıklamada şehit polislerin kaldığı binanın tamaında çevik kuvvet polislerinin yaşadığını, kaldıkları binanın son derece güvenlikli bir yer olduğunu, sürekli kameralarla izlendiğini belirtti. Bölgede konuşulan iddiaya göre yaşanan olay bir cinnet.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2015, 14:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195