Title of a News Article

Şimşek, değişim sinyalini verdi

Şimşek, değişim sinyalini verdi
banner206
Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, geçtiğimiz sezon takımının iç sahadaki başarısızlığını GAP Arena Stadyumu’na bağladı. GAP Arena’nın taraftar baskısını hissettirecek ambiyansta olmadığını iddia eden Şimşek, “GAP Arena’nın dizaynı değişmelidir” dedi.


UĞUR BUDAK

PTT 1. Lig’i 45 puanla 11. sırada tamamlayan ve sezon başında hedeflediği şampiyonluğa ulaşamayan Şanlıurfaspor’da, en çok düşündüren konu iç sahadaki başarısızlık. GAP Arena Stadyumu’nda 18 maça çıkan Sarı-Yeşilliler, bunların 4’ünden galibiyet, 5’inden beraberlik ve 9’undan da mağlubiyetle ayrılarak 17 puan toplayabildi. Şanlıurfaspor, deplasmanda oynadığı 18 karşılaşmadan ise 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde ederek toplamda 28 puan topladı. Bu istatistiklere göre; Şanlıurfaspor’un geçtiğimiz sezon daha çok puan kaybettiği görülüyor. İç sahada kötü bir performans ortaya koyan ve dış sahada başarılı bir grafik çizen Sarı-Yeşillilerde, iç sahadaki başarısızlık GAP Arena’ya mal edildi.

 

Şimşek; “Saha ambiyansında sorun var”

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Sarı-Yeşilli takımın iç sahada neden kötü olduğunu Urfastar’a açıkladı. GAP Arena’nın taraftar baskısını hissettirecek bir ambiyansta olmadığını vurgulayan Başkan Şimşek, “Gerçekten saha ambiyansımızda bir sorun var, saha gereğinden fazla büyük. Böyle bir sahada baskılı bir futbol ortaya koyabilmeniz için 50 Bin seyirciniz olması gerekiyor ve saha dizaynın değişmesi gerekiyor. Bu konuyla ilgili Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile ve diğer yetkililerle görüşeceğiz. Bu çözülmesi gereken bir sorundur.  Çünkü biz futboldan da, kaleden de baya bir uzak kalıyoruz. Maçı seyrederken bile golü kim attı diye soruyoruz. Ama normalde golü kim atanı görmeniz gerekiyor. Ayrıca sesimiz futbolcuya gitmiyor, futbolcularımızı motive edemiyoruz, bu sahadan kaynaklanıyor. Bundan dolayı da istediğimiz başarıya ulaşamıyoruz.” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2014, 10:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195