Title of a News Article

Son Dakika gelişmesi

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özelve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın da katıldığı "Özel Güvenlik Toplantısı" sona erdi. "Özel Güvenlik Toplantısı"nın ardından yapılan açıklamada, "Kamu düzeni ve ulusal güvenliğimizin muhafazası için her türlü tedbirin titizlikle uygulanmaya devam edilmesi ve gereken diğer önlemlerin ivedilikle uygulamaya konulması kararlaştırılmıştır" denildi.

Son Dakika gelişmesi
banner206

TOPLANTI 2.5 SAAT SÜRDÜ

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleştirilen "Özel Güvenlik Toplantısı" sona erdi. Çankaya Köşkü'nde basına kapalı gerçekleştirilen toplantı 2.5 saat sürdü. Saat 17.55'te başlayan toplantıya, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, İçişleri BakanıSabahattin Öztürk, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar,Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah AtayMİT Müsteşarı Hakan Fidan, Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, Başbakanlık Başmüşaviri Hatem Ete, Başbakanlık Dışişleri Başdanışmanı Kemal Ökem, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz katıldı.

TOPLANTIDA SURİYE SORUNU ALINDI

Suriye sınırında yaşanan gelişmeler başta Suruç'taki patlama, Ceylanpınar'da iki polisin şehit edilmesi ve sınır güvenliği konularının masaya yatırıldığı toplantıda, sınır güvenliği,İncirlik Üssü'nün kullanımı konusunda varılan mutabakat ile ilgili konular da ele alındı. Kritik toplantıda ayrıca Diyarbakır'da polise Kilis'te ise askere yönelik terör saldırıları ele alındığı bildirildi.

"ÖNLEMLER İVEDİLİKLE UYGULAMAYA KONULACAK"

Toplantının ardından yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu bağlamda, çok sayıda sivil vatandaşımızın ölmesine ve güvenlik görevlilerimizin şehit edilmesine neden olan menfur saldırılara karşı alınan tedbirler gözden geçirilmiştir. Kamu düzeni ve ulusal güvenliğimizin muhafazası için her türlü tedbirin titizlikle uygulanmaya devam edilmesi ve gereken diğer önlemlerin ivedilikle uygulamaya konulması kararlaştırılmıştır."

haberler.com

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2015, 22:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195