Title of a News Article

Sona geliniyor

.

Sona geliniyor
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yapımı devam eden 80 bin metrekarelik Selahaddin-i Eyyübi Parkı'ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

Selahaddin-i Eyyübi parkında sürdürülen zemin ve çevre düzenleme çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Çiftçi, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Bölge halkının yıllardır beklediği yaşam alanının hızlı bir şekilde tamamlanması için çalışmalarını sürdüğünü belirten Çiftçi " 1 Kasım seçimleri öncesinde temelini attığımız parkta çok güzel bir ilerleme var. Çevre Koruma Daire Başkanlığı ekiplerimiz ve yüklenici firma güzel çalışmalara imza atmış durumda. 80 bin metrekarelik bu parkımızla Ahmet Yesevi, Selçuklu, Devteşti ve Ahmet Erseven Mahallerindeki vatandaşlar bu parktan istifade edebilecekler. Çevre Koruma Daire Başkanlığımız son zamanlarda orta ve yan refüjlerin yanı sıra göbekler ve parklarda ekmiş olduğu bitkiler ve güllerle Şanlıurfa'nın çehresini değiştirmeye yönelik emin adımlarla ilerliyor. Amacımız Şanlıurfalıyı Şanlıurfa'da mutlu kılabilmek ve şehrimizin yaşam standartlarını yükseltmek” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2016, 19:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
murat
murat - 8 yıl Önce

sayın başkan geldiğniz günden bu yana yollara çok önem veriyorsunuz.size tşk ediyorum..sizden bir ricam kuzeybatı çevre yolunu en kısa zamanda bitirirseniz memnun oluruz.. tşk

SIRADAKİ HABER

banner195