Title of a News Article

Süleyman Şah tesisinde coşkulu kutlama

.

Süleyman Şah tesisinde coşkulu kutlama
banner206

Akçakale Süleyman Şah Konaklama Tesislerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Suriyeli misafirlerin katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı.

Çadır kentte yapılan kutlamaya, Akçakale Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, Akçakale Cumhuriyet Başsavcısı Samet Can Acar, Milli Eğitim Bakan Danışmanı ve Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Proje Direktörü Haydar Şahin, Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız, Kamp Müdürü Hüseyin Ortaç, Kamp Müdür Yardımcıları, Suriyeli Öğretmenler, Suriyeli Öğrenciler ve Suriyeli Öğrenci velileri katılım gösterdi.

Bir dakikalık saygı duruşu akabinde İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program Suriyeli misafir öğrencilerin çeşitli oyunlar ve şiirleri devam etti. Türkçe ve Arapça şarkılar söyleyip, oyun gösterileri sunan Suriyeli miniklerin, heyecanlı ve sevinçli olduğu görüldü.

Çeşitli oyunlarda birinci gelen öğrencilerin hediyelerini, Akçakale Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, Akçakale Cumhuriyet Başsavcısı Samet Can Acar, Milli Eğitim Bakan Danışmanı Haydar Şahin verdi.

Akçakale kaymakamı Selçuk Yosunkaya; "Değerli misafirlerimiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği düzenlemesi ve bizimle beraber kutlamak istemeniz bizim kardeşliğimizin en güzel örneğinin göstergesidir. Bugün, çocukların günü hem sizin çocuklarınız hem bizim çocuklarımız bir bütün olarak kardeş olarak bu özel günü birlikte kutluyorlar. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum." Dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2017, 23:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
misafir
misafir - 7 yıl Önce

Urfamızın merkez ve ilçelerinde yaşayan savaş mağduru kadınlara çocuklara yardımcı olan sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkürler

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142