Title of a News Article

Tarihi alanlar kışa hazırlanıyor

.

Tarihi alanlar kışa hazırlanıyor
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, kent merkezindeki tarihi sokak ve alanlarda hat temizliği çalışmalarına devam ediyor.

ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler, belirli bir program dâhilinde Şanlıurfa kent merkezinde bulunan tüm yağmur suyu ızgaralarının temizliğini yaparken aynı zamanda cadde ve sokaklardaki yağmur suyu kanallarını, rögarlar ve kanalizasyon hatlarını temizliyor. Bu çalışmalar esnasında iş makinelerinin ve araçların giremediği, tarihi öneme sahip noktalarda ise personeller el yordamı ile ızgaraları tek tek temizleyerek bakım-onarım faaliyetlerini sürdürüyor.

Şanlıurfa merkezinde bulunan Balıklıgöl, Gümrük Hanı, Attar Pazarı, Kunduracı Pazarı ile civarında bulunan Camiler, gibi bir çok alanda kanalizasyon temizlik çalışmasını sürdüren ekipler, tıkalı olan noktaları tespit ederek sorunu ortadan kaldırıyor ve mazgallar dezenfekte edilerek pis kokularda meydana gelmiyor. Yoğun ve kalabalık olan tarihi ve turistik alanlarda çalışmalarına devam eden ŞUSKİ ekipleri, tıkalı olan yağmur suyu ızgaralarının temizliğini titizlikle yürütüyor. Bu sayede tıkanan kanalizasyon hatları rahat bir şekilde açılabilmekte, yapılan bu temizlik sayesinde, şebekelerin arıza olmadan daha sıhhatli çalıştırılması, herhangi bir tıkanmaya meydan verilmemesi, yağışlı havalarda yaşanan taşkın problemlerinin azaltılması ve halkın herhangi bir sıkıntı yaşamadan şebekeleri kullanmaları sağlanmaktadır.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2017, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142