Title of a News Article

Tatlıses'in tepkisi dinmiyor

 Tatlıses'in tepkisi dinmiyor
banner206

'Urfalıyam Ezelden' dizisinin yayından kaldırılmasına çok sinirlenen Tatlıses'in öfkesi dinmiyor.

Urfalıyam Ezelden dizisinin yayından kaldırılma kararı sonrası çok sinirlenen ve bu sinirini Twitter'dan söyledikleri ile dile getiren Tatlıses konu hakkındaki yorumlarına devam ediyor.

 

HERKESİ KANAL D CEO'SU İRFAN ŞAHİN'İ PROTESTOYA DAVET ETMİŞTİ

Twitter üzerinden verdiği "Herkesi irfan Şahin'i protesto ya davet ediyorum. Bizi abandone ettiler bu egolarını tatmin edemeyen yöneticiler.! Yuh. Şiir gibi yazılmış bir hikaye 'Urfalıyam Ezelden. Memleketimdir diye feryat etmiyorum. Ayrıca 'Benim Adım Gültepe'nin de arkasında durdum! E?? 'Urfalıyam Ezelden'in kadrosu bela, herkes bela oynamış. İçindeki dramı türküleri ben 'Urfalıyam' benim aklıma bile gelmedi böyle bir iş!" mesajları ile öfkesini dile getiren Tatlıses, dizi hakkındaki kararı bir kez daha yorumladı.

 

"URFALIYAM EZELDEN KALKTI ÇÜNKÜ..."

Kurtlar vadisi, Reaksiyon, Beyaz karanfil gibi dizilerin şiddet içerikli olduğunu Urfalıyam Ezelden dizisinde şiddet olmadığı için kaldırıldığını söyleyen Tatlıses "Şiddet yanlısı olduk!" dedi.  (hürhaber) 

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2014, 11:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
İbonun gündemi!!!
İbonun gündemi!!! - 9 yıl Önce

insanların katlediği, namusun elden gittiği, çocukların açlıktan öldüğü bir süreçte i̇boşun urfalıyım ezelden tepkisi takdire şayandır !!!! vaahhh yurdum vaahhh...

SIRADAKİ HABER

banner195