Title of a News Article

Toprak: Hedefimiz ilk 6

.

Toprak: Hedefimiz ilk 6
banner206

Şanlıurfaspor Genel Sekreteri Reşat Toprak, devre arasında yapacakları nokta transferlerle daha da güçleneceklerini ve hedeflerinin ilk 6 olacağını söyledi.

 

ABDÜSELAM YAVUZ

Şanlıurfaspor Genel Sekreteri Reşat Toprak, Sarı-Yeşilli ekibin son haftalarda gösterdiği başarılı performansın kendilerini mutlu ettiğini belirterek, bu başarının gelmesinde birlik ve beraberliğin önemli katkısı olduğunu söyledi. Kemal Kılıç Hoca ile birlikte güzel bir gidişat yakaladıklarını vurgulayan Toprak, “Aldığımız galibiyetlerle birlikte yeniden ilk 6 şansımız doğdu. İkinci yarıda bu hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Devre arası transfer dönemine vurgu yapan Toprak, “Transfer çalışmalarımıza start verdik. Devre arasında büyük değişiklikler yapmak istemiyoruz, 3 veya 4 transfer yapmayı planlıyoruz. İyi bir kamp dönemi geçirip son haftalardaki iyi gidişatımızı ikinci yarıda da sürdürmeyi hedefliyoruz. Allah’ın izniyle güçlü bir kadro ile birlik ve beraberli içerisinde ikinci yarıda ilk 6’ya gireceğiz diye ifade etti.

 

“Gruptan çıkacağız”

Şanlıurfaspor Genel Sekreteri Reşat Toprak, Ziraat Türkiye Kupası A Grubunda aldıkları başarılı sonuçlarla lider olduklarını da dile getiren Toprak, “Perşembe günü sahamızda Osmanlıspor ile karşı karşıya geleceğiz. Zor bir maç olacak ama bu maçtan da puan yada puanlarla ayrılıp gruptan çıkmayı garantilemke istiyoruz. Biz kupada da gruptan çıkacağımıza kesin gözüyle bakıyorum” şeklinde konuştu.

Taraftarlara da seslenen Toprak, “Taraftarlarımız bizi iyi günde de kötü günde de yalnız bırakmıyor, kendilerine çok teşekkür ediyoruz. İkinci yarıda da bu desteğin sürmesini bekliyoruz, başarı hep birlikte kenetlenerek gelir” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2016, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195