Title of a News Article

Türsab'ın listesindeki Urfalı isim kim?

Türsab'ın listesindeki Urfalı isim kim?
banner206
Dün, İstanbul Lütfü Kırdar kongre Merkezinde yapılan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği olağan kongresinde 30 kişilik listeye adını yazdıran Kadın Girişimci Rahime Yaşar Urfa'nın gururu oldu.

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Genel Başkanı Firuz Bağlıkaya'nın önderliğindeki listede yer alan Urfalı Kadın Girişimci Raya Turizm Acentesi İşletmecisi Rahime Yaşar artık, Turizm cenneti Şanlıurfa'nın Türsab temsilcisi.

30 yıla aşkındır turizm sektöründe bulunan ve her anlamıyla tam bir tecrübe abidesi olan Rahime Yaşar, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği nin 24. Olağan kongresi sonucu Genel Başkan Firuz Bağlıkaya'nın listesinde yer aldı.

Kadın Girişimci Rahime Yaşar, Bölge adına doğru bir tercih ve Urfa kamuoyunda da kabul gördü.

Değişim Devam Ediyor sloganıyla seçime giren Firuz Bağlıkaya ile birlikte toplamda 2 liste yarıştı. 4013 oyun kullanıldığı Türsab 24. Olağan Genel Kurulunda 2530 oy alan Bağlıkaya ve listesi seçimden zaferle ayrıldı.

Turizm adına yaptığı çalışmaları göz önünde bulundurulan Rahime Yaşar, Türsab'ın Şanlıurfa temsilcisi oldu.

Kadın Girişimci Rahime Yaşar, seçim sonrası kısa bir açıklama yaparak, 'Yeni liste hayırlara vesile olsun, Turizm adına çalışmalarıma ara vermeden devam edeceğim. Özellikle 12 ben yıllık bir geçmişe sahip memleketim Urfa'yı da her platformda gururla temsil edeceğim. Turizm sektörü çok önemli. Ülkeye fazlasıyla kazanç sağlıyor. Elimizden gelen tüm gayret sarf edeceğiz. Şahsım adına, Firuz Bağlıkaya Başkanımızı ve yönetim kurulu üyelerimizi kutluyorum.' dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2019, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195