Title of a News Article

Urfa'da şehitler için mevlit okutuldu

Urfa'da şehitler için mevlit okutuldu
banner206
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehitler için mevlid programı düzenlendi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda şehitler için hep birlikte dualar edildi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Şehitlerimiz İçin Tek Yürek Olma Zamanı' programı çerçevesinde Sanatçı İbrahim Onat ve Grup Dergah'ın katılımı ile mevlid programı düzenlendi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mevlide Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Vali Vekili ve Halliye Kaymakamı Metin Esen, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Faruk Bayuk, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, şehit ve gazi aileleri ile sivil toplum kuruluş temsilcileri katılım gösterdi.
Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda düzenlenen programda okunan mevlid ve yapılan duaların ardından bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, "Zeytin Dalı, Bahar Kalkanı ve kadim ülkemizin bölünmez bütünlüğü için nerede olursa olsun canını feda etmekten çekinmeyen tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Vatan için, Millet için, Devlet için, Bayrak için can veren aziz Şehitlerimizi anmak için düzenlediğimiz mevlid programı katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Programın ardından mevlide katkı sunan isimleri Kur'an-ı Kerim hediye edilirken, vatandaşlara hurma ikramı yapıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142