Title of a News Article

Urfalıların vazgeçilmez ikilisi!

 Urfalıların vazgeçilmez ikilisi!
banner206

Şanlıurfa’da düzenlenen birçok düğün ve etkinliklerde sahne alan Ses Sanatçısı ve Bestekar Erdal Merdan ile Hikmet Akkuş, sevenlerine unutulmaz anlar yaşatıyorlar.

Şanlıurfa’nın önde gelen sanatçılarından Erdal Merdan ile Hikmet Akkuş, uzun zamandır Yenişehir Çamlık Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün törenlerinde sahne alıyorlar. Zaman zaman konukevleri ve bazı özel etkinliklere de davet edilen Merdan ile Akkuş, söyledikleri birbirinden güzel parçalarla deyim yerindeyse kulakların pasını siliyorlar. Şanlıurfa’daki yerel televizyon kanallarında da boy gösteren Urfalı iki sanatçı, birlikte yaptıkları düetlerle de dinleyenleri mest ediyorlar. Muhteşem ikili, Şanlıurfalıların kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı mutlu olduklarını belirterek, takdir toplayan performanslarını arttırarak devam ettireceklerini söylediler.

Bu arada Beden Eğitimi Öğetmeni de olan Erdal Merdan, başta Ünlü Sanatçı İbrahim Tatlıses başta olmak üzere birçok sanatçının seslendirdiği “Urfa Sana Küsmüş” parçasının bestekarı olarak da biliniyor.

 

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2014, 13:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
ÖZEL DEMET SÜRÜCÜ KURSLARI
ÖZEL DEMET SÜRÜCÜ KURSLARI - 9 yıl Önce

muhteşem ikiliye başarılarının devamını dilerim herşey gönlünüzce olsun

SIRADAKİ HABER

banner195