Title of a News Article

Vatandaşın sorunlarını dinledi

.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, sabahın erken saatlerinde ilçede alan gezileri yaparak sorunları yerinde incelemeye devam ediyor. Başkan Baydilli Atakent Mahallesinde inceleme yaparak eksiklikleri yerinde tespit etti, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, mesaisine sabahın erken saatlerinde başlayarak ilçedeki mahallelerde teknik ekibiyle birlikte incelemelerde bulunuyor. Başkan Baydilli sorunları bizzat yerinde incelerken, vatandaş ve esnafla da sohbet edip taleplerini dinliyor.

Başkan Metin Baydilli alan gezileri kapsamında Atakent de inceleme yaparken, mahalle muhtarından sorunlarla ilgili bilgi aldı. Mahalle gezileri sırasında yanına Atakent Mahalle Muhtarı Hasan Gümük ve teknik ekibini de alan Başkan Metin Baydilli, Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğünün yaptığı çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

Her gün bir mahallede incelemelerde bulunduklarını ifade eden Başkan Metin Baydilli, "Sabah gezilerimizle birlikte ilçemizde yapılan çalışmaları da yerinde inceliyoruz. Atakent mahallemizde muhtarımız ve ekibimizle birlikte kilitli parke çalışmamızı inceledik. Biz Karaköprü Belediyesi olarak tüm mahallelerde alt yapısı biten yollarda kilitli parke yapıyoruz, bunun yanında da yeşil alan anlamında parklar yapıyoruz. Ben sabah gezilerimizde eşlik eden mahalle muhtarlarımıza ve ekibimize teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Baydilli alan gezisi sırasında vatandaşlarla ve esnafla da sohbet ederken, inşaat işçilerinin kahvaltı sofrasına konuk oldu.



Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2017, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195