Title of a News Article

Yeni ‘İbo’ sesiyle büyülüyor!

.

Haluk Levent'in single yapmak istediği, sesi ve tarzının Tatlıses'e benzemesiyle dikkatleri üzerine çeken inşaat işçisi Müştak Avcı, Habertürk'te katıldığı canlı yayında, Türkiye'de oturum izni almak istediğini söyledi.

Kurucusu olduğu AHBAP adlı dernek ile Türkiye'nin dört bir yanında yardıma muhtaç vatandaşlara el uzatan Haluk Levent, yardım elini sesi İbrahim Tatlıses'e benzeyen inşaat işçisine uzatmak istedi.

Sosyal medyada İstiklal Akarsu isimli kullanıcı tarafından "Düşün böyle sesin var ama konuşurken bile detone olanlar senin yıllık kazancını bir gecede kazanıyor. İçlenip bir uzun hava daha okursun" diyerek işçinin videosu paylaşıldı.

Bu paylaşıma Haluk Levent, "Single yapalım mı? Sen bul arkadaşı gerisi bende" dedi.

Haluk Levent'in single yapmak istemesi üzerine sosyal medyada paylaşım rekorları kıran ve İbrahim Tatlıses'e benzerliği ile dikkat çeken Türkmen inşaat işçisi Müştak Avcı, Habertürk'ün canlı yayına katıldı. Programa İbrahim Tatlıses tarzıyla çıkan Müştak Avcı, Tatlıses'e olan hayranlığını dile getirdi.

 

SES YARIŞMALARINA KATILDI AMA...

Türkiye'de oturum izni olmak istediğini söyleyen Müştak Avcı, ses yarışmalarına birçok kez katıldığını ancak şans bulamadığını dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2018, 23:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195