Title of a News Article

Zabıta ekipleri fırınları denetledi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, Ramazan öncesi fırınlara yönelik denetimler gerçekleştirdi. Gramaj ölçümü, baca temizliği ve hijyenik koşulları denetleyen zabıta ekipleri, rutin denetimine Ramazan ayı içerisinde de devam edecek.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, yaklaşan Ramazan öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Ramazan ayı içerisinde gürültü kirliliğinin önüne geçmek ve ulaşımda olası sorunları ortadan kaldırmak için halk otobüslerinde denetimler yapan, ardından şehir merkezinde gelişi güzel bırakılan flama ve dubaları toplatan zabıta, bu kez gıda denetimi üzerine yoğunlaştı.

Kent merkezindeki fırın işletmelerini mercek altına alan Büyükşehir zabıta ekipleri, sağlık ve hijyen konusunda denetimler yaptı. İşletmelerde gramaj tartımı yapan, baca temizliğini kontrol eden zabıta ekipleri, işletmelere kurallara uyulması yönünde uyarılarda bulundu. Sağlık ve hijyen koşullarına uymayan işletmelere yönelik işlem de başlatan zabıta ekipleri, kontrollerini Ramazan ayı içerisinde de sürdürecek. 

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2016, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195