Title of a News Article

İhalesi yapıldı

İhalesi yapıldı
banner206

Şanlıurfa Haliliye'de hayata geçecek olan 118 bin 637 metrekarelik alana sahip millet bahçesinin ihalesi yapıldı. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız, ihaleyi sosyal medya hesabından duyurdular. Geçtiğimiz yıl Şanlıurfa'ya gelen Çevre ve şehircilik Bakanı Murat Kurum, Şanlıurfa'da bir çok ilçede millet bahçesinin yapılmasının talimatını vermişti. Haliliye ilçesi Millet bahçesinin projesi Başkan Mehmet Canpolat tarafından yakından takip ediliyordu. TOKİ tarafından bugün ihalesi yapılan millet bahçesinin bir yıl  içinde tamamlanması bekleniliyor.

Haliliye ilçesine bağlı Devteşti Süleymaniye Millet Bahçesinin ihalesi bugün yapıldı. TOKİ tarafından 118 bin 637 metrekarelik alana yapılacak millet bahçesinde mesire alanı, çocuk oyun alanları, macera parkı, bisiklet parkuru, koşu ve yürüyüş parkur ile dinlenme alanları bulunuyor. 

Haliliye Belediye Başkanı MehmetCanpolat, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada "TOKİ tarafından 118 Bin 637 metre kare alana sahip Devteşti Süleymaniye Millet Bahçemizin ihalesi gerçekleştirildi. Şanlıurfamıza ve Haliliyemize hayırlı uğurlu olsun" dedi

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2020, 22:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195