Title of a News Article

Canpolat'tan Kurban Bayramı mesajı...

Canpolat'tan Kurban Bayramı mesajı...
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, İslam Aleminin bayramını tebrik ederek, yola çıkan sürücüleri dikkatli olmaları yönünde uyardı.

Başkan Mehmet Canpolat, mesajında birlik ve beraberliğin sembolü olan bayramların sağlık ve huzur dolu geçmesi temennisinde bulunarak, şunları kaydetti:
“Rabbime şükürler olsun ki, bizleri mübarek Kurban Bayramına yetiştirdi. Birlik ve beraberliğimizin adeta bir sembolü olan bu bayram günleri, umuyorum ki herkes için sağlık ve huzur dolu günlerin vesilesi olur. Bayram dolayısıyla yollara çıkan tüm sürücülerimizin kurallara uymalarını riayet etmelerini diliyorum. Bayramımızın, bayram tadında geçmesi adına bizde sahada olacağız ve hizmetkarınız olmaya devam edeceğiz. Ayrıca, hac vazifesi için kutsal topraklarda olan tüm hacılarımızın ibadetlerinin Cenab-ı Hakk’tan kabulünü dilerim. Tüm bu güzel dileklerle İslam Aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Nice bayramlara beraber erişmek dileğiyle saygılar sunuyorum.”

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2019, 13:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142