Title of a News Article

En Anlamlı kutlamayı yaptılar...

En Anlamlı kutlamayı yaptılar...
banner206
 Şanlıurfa il Jandarma 8 Mart çalışan kadınlar münasebetiyle bir dizi etkinlik düzenledi.

il Jandarma Alay komutanı Albay Nuri Öztürk'ün direktifleri doğrultusunda Bayan komutanlar kadınlara karanfiller verdiler. 

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı her yıl olduğu gibi bu yılda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, kadınlarımızın yanında ve destekçisi olduğu göstermek adına, Şanlıurfa İli Harran İlçesinde; Konteynır Kent İlkokulu-Ortaokulunda görevli kadınlar başta olmak üzere ,Evinde çalışan kadınlar,Tarım alanlarında, bağ ve bahçede, gece gündüz demeden çalışan vefakâr anneleri ile kızlar kadınlar gününü kutlamak maksadıyla ziyaretlerde bulunarak bütün kadınlara karanfil takdim edildi. Jandarma il komutanlığından yapılan açıklamada 
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı olarak, “Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü canı gönülden ve yürekten kutluyoruz.” denildi.

öte yandan Jandarma ekiplerince Harran konteynır kentte kadınlara yönelik yapılan faaliyete ilçe Kaymakamı Ömer Faruk Çelik'te eşlik etti.Hayatlarında ilkkez Kadın Subaylar tarafından kendilerine karanfil verilerek kullandıklarını ifade eden Harranlı kadınlar mutluluklarını dile getirdiler.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2018, 12:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195