Title of a News Article

"Her an Harran" sergileniyor...

.

"Her an Harran" sergileniyor...
banner206

 Harran Belediyesi ve Kaymakamlık tarafından ortaklaşa düzenlenen "Her an Harran "konulu fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı. 
Bir süre önce düzenlenen yarışma da beğenilen Harrana ait 70 fotoğraf eseri bir AVM'de sergileniyor.  Bir birinden farkı eserlerin yer aldığı fotoğraf sergisinin açılışına Vali İzzettin Küçük Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Harran ilçe Kaymakamı Temel Ayça, BŞB vekili Av.Nihat Kılıç, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Yahya Topdağ ve davetliler katıldı. 
Harran ilçesinin tanıtımı için büyük mücadele veren Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz sergisinin ardından bir konuşma yaptı. Özyavuz" Harran Üniversitesi kalıntıları, Kümbet evleri Şuayb ve soğmatar kalintıları ile Dünyanın en eski kentinin Harran ilçesi olduğunu biliyoruz. Turizm Bacasız bir fabrikadır. Turizmin gelişmesi için bize düşen herseyi yapalım bu sergide emeği geçen herkese teşekkür ederim sanatseverleri sergiyi gezmelerini tavsiye ediyorum"dedi.
Açılışın ardından sergilenen fotoğraflar beğeniyle gezildi. Vali İzzettin Küçük ise Harran fotoğraflarına hayran kaldığını söyledi. 


Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2016, 16:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195