Title of a News Article

Kupayı Başkan Baydilli 'ye verdiler...

.

Kupayı Başkan Baydilli 'ye verdiler...
banner206
 Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışan 3 temizlik işçisi personelini çeyrek altınla ödüllendirdi. Başkan Baydilli, “Karaköprü’ her zaman temizlik anlamında ön plana çıkmıştır” dedi.

 “Tertemiz bir Karaköprü”  için gece gündüz demeden çalışan, Karaköprü Belediyesine bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde çalışan 3 personeli, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli çeyrek altınla ödüllendirdi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen programa; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’n in yanı sıra, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Vildan Gönüllü Çelik, Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Nejdet Demir ve temizlik işlerinde görev yapan personel katıldı.

Temizlik işlerinde görev yapan personelle bir süre sohbet eden Başkan Baydilli, daha sonra Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından 1 ay boyunca takip edilen ve başarılı çalışmalar gerçekleştiren personele ödüllerini takdim etti.

Başkan Baydilli, temizliğe önem veren, temizliğe dikkat eden, temizlik araçlarını en iyi şekilde kullanan arkadaşları ödüllendirdiklerini söyledi.

Başkan Baydilli: “Karaköprü, temizlikte Şanlıurfa’nın incisi olmuştur”

Karaköprü’nün her zaman temizlik anlamında ön plana çıktığını ifade edenBaşkan Baydilli, “Sosyal Belediyecilik olarak herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Hizmetlerimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Yapılanların hepsi Karaköprü ve Şanlıurfa’mız içindir. Belediyecilik tek kişi ile değil bir bütün olarak yönetilir. Temizlik İşlerinde görevli personelimiz kendi işlerine titizlikle baktıkları ve Karaköprü’yü en iyi şekilde sahiplendikleri için Karaköprü Belediyesi her zaman başarılı olmuş ve başarılı olmaya devam edecektir. Bu bir gerçektir ki Belediye’nin görünen yüzü temizliktir. Temizlik işlerinde görevli arkadaşlarımız yaptığı titiz çalışmalarla Karaköprü’yü temizlik anlamında her zaman ön plana çıkmış ve temizlikte Şanlıurfa’mızın incisi olmuştur. Ben buradaki arkadaşlarımıza, Karaköprü’yü pırıl pırıl yaptıkları için teşekkür ediyorum. İnşallah yaptıkları hizmetlerin karşılığını en iyi şekilde alacaklardır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2016, 20:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195