Title of a News Article

Posta pullarında Siverek izleri...

Posta pullarında Siverek izleri...
banner206
Siverek Belediyesi, Siverek'in tarihi güzelliklerini ve kültürünü posta puluyla dünyaya tanıtmak için çalışmalara başladı.

PTT Genel Müdürlüğünün 2005 yılında pulculuk ve filateliyi sevdirmek için gerçek veya tüzel kişilerin talebi üzerine başlattığı kişisel pul uygulamasıyla Siverek'in doğal zenginliklerini dünyaya tanıtmayı amaçlayan Siverek Belediyesi, Şanlıurfa PTT Başmüdürlüğü Tanıtım ve Pazarlama Müdürlüğü tarafından basılan kişisel pulları teslim aldı.

Siverek'in tarihi ve turistik görsellerini içeren Takoran Vadisi ve Hacı Pınar Çeşmesi objelerinden hazırlanarak bastırılan kişisel pulların Siverek tarihinin ve turizminin tanıtımına katkıda bulunacağı, bu pulların Siverek Belediyesinin gönderilerinde kullanılarak ilçeyi dünyaya tanıtacağı ifade edildi.

Siverek'in tanıtımına önemli bir katkı sunacak kişisel pullarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan vekili Hamdi Hatipoğlu, “İlçemizin doğal güzelliklerinin yanı sıra tarihi objelerini dünyaya tanıtacak olan kişisel pulları PTT Şanlıurfa Tanıtım ve Pazarlama Müdürü Fayık Deniz tarafından bizlere teslim edilmiştir. PTT Genel Müdürlüğünün en önemli hizmetlerinden biri olan kişisel pul hizmetiyle bizler de ilçemizin tanıtımını yapmış olacağız, bu vesileyle kişisel pulların basımı konusunda emeği geçen herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2018, 13:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195