Title of a News Article

Şaheser Ebru Sanatı eserlerine yoğun ilgi...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne denk gelen muhteşem Ebru sanat eserlerinin sergilendiği etkinlik yoğun ilgi gördü. Cumartesi Urfa City AVM’de büyük bir açılışla başlayan ve 9 Mart Pazar akşamı sona eren Ebru sanatı eserlerinin sergilendiği sergide el işlemeli Ebru çalışmaları göz kamaştırdı.

Şaheser Ebru Sanatı eserlerine yoğun ilgi...
banner206

Urfa City AVM konferans salonunda gerçekleştirilen Ebru sergisi açılışına Saadet Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Ahmet GÜZEL, Şanlıurfa Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Halil ALP,  Güzel Sanatlar Galeri Müdürü  Mahmut TEMİZOĞLU’nun yanı sıra bir çok siyasi, iş adamı, bürokrat ve ebru severler katıldı.

Sergiyi ziyaret eden vatandaşlar ve ebru severler böyle anlamlı ve önemli bir çalışmaya katkıda bulunmak ve yapılan sanatsal çalışmaları görmek için buradayız, bize bu fırsatı sunan yetkililere ve özellikle Ebru Hocası Zeynep İLHAN  hanımefendiye  teşekkürlerini ederek bu gibi çalışmaların devamını bekliyoruz ve başarılarının devamını  diliyoruz, ifadelerini kullandılar.

Değerli ebru sever vatandaşlarımız tarafından sergimize gösterilen yoğun ilgi ve alaka karşısında büyük bir onur duyduğunu söyleyen Ebru hocası Zeynep İLHAN; ‘ yılların emeği sonucunda gerçekleştirmiş olduğum 1. Kişisel ebru sergimden ötürü ayrıca mutluluk duyuyorum, vatandaşlarımızın göstermiş olduğu teveccüh beni daha fazla sanatsal çalışma yapma  adına kamçılamıştır ve belirli periyotlarda değerli sanatseverlerimize Ebru sergisi  gezme zevkini yaşatacağımı belirtmek isterim” dedi.


Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2014, 22:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195