Title of a News Article

Urfalı Pavarotti rakip bulamıyor

HABER: ALİ UZUN

Şanlıurfa’da, 3 yıl önce keşfedilen ve lakabı Urfalı Pavarotti olan çoban Yasin, deyim yerindeyse rakip bulamıyor.

Muhteşem bir sese sahip olan Urfalı Pavarotti, birçok TV programlarına çıkarak sesini tüm dünyaya tanıttı, fakat çobanlık vazgeçemedi.

3 yıl önce elektrikçi olan ve şuan da Belediye Başkan Yardımcılığını Necmeddin Sağlam tarafından keşfedilen 35 yaşındaki 4 çocuk babası Yasin Hamurlu, geçimini market işleterek ve çobanlık yaparak sağlıyor. Hamurlu, kendi sesinin ünlü sanatçı Pavarotti’ye benzediğini yıllar sonra fark etti.

Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Necmeddin Sağlam’ın kalabalık bir ortamda tesadüfen Yasin Hamurlu’nun sesine kulak misafiri olması, Hamurlu’nun ün yapmasına neden oldu. Necmeddin Sağlam’ın destekleriyle ulusal medyanın da bir dönem gündemi oturan Yasin Hamurlu, geçtiğimiz 3 yıl içerisinde birçok TV programına da konuk oldu.

Aile nedenlerinden dolayı gidemedi!

Urfalı Pavarotti Çoban Yasin Hamurlu, birçok TV programına çıkarak ün yapması Şanlıurfa’da işlerine engel olmadı. Gündüz saatlerinde market işletmeciliği yapan Yasin Hamurlu, gece geç saatlerde ise kırsal kesimlerde çobanlık yapıyor. Zor şartlar altında geçimlerini sağladıklarını söyleyen Hamurlu bu yüzden bir yerlere gidemediğini ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2014, 13:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
sezgi
sezgi - 9 yıl Önce

allah rızası için haber sunan arkadaşların diksiyon ve telafuzlarına dikkat edelim lütfennn..iyi çalışmalar...

SIRADAKİ HABER

banner195