Title of a News Article

İbo'dan seçim yemeği...

İbrahim Tatlıses'ten Başkan Erdoğan ve Binali Yıldırım'a flaş destek: Gelin İstanbul’a kötü gözle bakan herkesin gözünü kör edelim. Bu seçimde desteğimizi başkan Sayın Erdoğan’ın adayından yana kullanalım

İbo'dan seçim yemeği...
banner206

Ünlü Sanatçı İbrahim Tatlıses, 23 Haziran Pazar günü yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde AK Parti'nin adayı Binali Yıldırım'a destek vermeye gelen Urfalılara yemek verdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı  Seçime sayılı günlerde kalırken, Urfanın tüm siyasetçileri İstanbulda kamp kurmuş durumda.

İbrahim Tatlıses ve Oğlu Ahmet Tatlı, Tatlıses Kebap Salonunda Şanlıurfalı siyasetçilerin katılımı ile toplantı düzenlendi.

Toplantıya T.C. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, İstanbul Vali yardımcısı Şanlıurfalı Bahattin Atçı , Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci , bazı ilçe Belediye başkanları  ve partililer katıldı.

Yenekte Seçimle ilgili fikir görüş alışverişinde bulunuldu. Maliye ve Hazine Bakan Yardımcısı Nurettin Nebati, Seçimi Ak Parti adayı Binali Yıldırım kazanacağını söyledi. Nebati Sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi 

Nebati, yaptığı açıklamada, "Sayın İbrahim Tatlıses ve Ahmet Tatlıses’in ev sahipliğinde MKYK üyelerimiz, milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, İl ve İlçe başkanlarımız ile bir araya geldik. Bizlere gönül sofralarını açan ev sahiplerimize çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2019, 13:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mithat súrer.
Mithat súrer. - 5 yıl Önce

Íyi ki.varsın.imparator.canım sana feda.senin yolundayım.Marmaris.te senin.konserine gelmistim.senin.icin.Bodrum.otel.tatlıses.bile geldim.senin şarkılarınla búyúduk.seninle tabiki yola devam.Durmak yok.Ak.parti
Îstanbul.Da.Allah.ın.izniyle kazanacak.Ben.Ak.partili olarak.Eminim.Geldigimiz yol Ak.parti.Dunya Lideri var .R.T.Erdogan.

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142