Title of a News Article

İbo Show'la ilgili bomba iddia!

İbo Show'la ilgili bomba iddia!
banner206

Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses 2011 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu yıllarca ekranlardan uzak kalmış ve 2020 yılının son aylarında bomba gibi bir dönüş yapmıştı. 20'ye yakın çekilen paket programların ardından flaş bir kulis bilgisine ulaşıldı. Son dönemlerde reytingleri düşürdüğü iddia edilen İbo Show final mi yapacak.

Magazin dünyasına bomba gibi düşen bu haberler büyük ses getirdi. Uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatta kalarak mucize olan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses 9 yıl sahnelerden ve ekranlardan uzak kaldı. Star TV'de tekrar program yaparak sahnelere dönen İbrahim Tatlıses yaklaşık 20 paket program çekti ve her programında birbirinden ünlü isimleri konuk ederek reyting rekorları kırdı. 

2021 yılı itibariyle başlayan yeni ses programları ve diziler İbo Show'u bastırdı. Magazin dünyasına bomba gibi düşen haberlerde İbo Show'un final yapacağı konuşuluyor. Yeni ses programları ve dizilerin başlamasııyla İbo Show izleyicilerinin azaldığı ve bu yüzden final yapacak iddialarını arttırdı. 

Konuyla ilgili İbo Show yetkililerinden ise henüz bir açıklama yapılmadı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195