Title of a News Article

Arslan eleştirilere yanıtsız kalmadı!

Arslan eleştirilere yanıtsız kalmadı!
banner206

Yaklaşık 1500 dönüm alan üzerine kurulu olan 5 bin iş yerinin faaliyet gösterdiği ve 15 bin çalışanı olan Evren Sanayi Sitesinin Başkanı Mustafa Arslan, seçimin ertelenmesi ve yapılmamasına yönelik eleştirilere cevap verdi.

Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan sosyal medyada hakkında ve yönetim kurulundaki arkadaşlarına yönelik eleştirilere cevap vererek 'Herkes südüne göre konuşur. Sosyal medyada ipe sapa gelmez sözler sarf ediliyor. Sonuçta Urfa’da bir arada yaşıyoruz. Cenazemiz bir, taziyemiz bir, düğünümüz bir. Yani demem o ki söylemlerimiz bir birlerimizin yüzüne bakacak şekilde olmalı. 15 bin nüfuslu Evren Sanayi Sitesinin yönetimine talip olanlar buna daha çok dikkat etmeli.' dedi

Yasalar ve kanunların Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanlığı Genel kurulunun 31 Aralık’a kadar yapılmasını yönetim Kurulunun taktirine bıraktığını hatırlatan Başkan Mustafa Arslan, yönetim kurulunun toplanıp alacağı kararla seçim takvimini belirleyeceğini aktardı. Bu güne kadar genel kurulun 3 kez ertelenmiş olması kanunlar ve yasalar çerçevesinde olduğuna dikkat çeken Mustafa Arslan, kanunların dışında bir şey yapmalarının söz konusu olamayacağını vurguladı.

“EDEP DIŞI KONUŞMALARIN TAMAMINI İADE EDİYORUM”

Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan açıklamaları şöyle sürdürdü; “ Zaman zaman sosyal medyada Evren Sanayi Kooperatif başkanlığı ile ilgili bir şeyler yazıyorlar. Paylaşıyorlar. Tabi insanlar südüne göre konuşurlar. Bu çerçevede edep dışı konuşmaların tamamını iade ediyorum. Evren Sanayi Sitesi bir kongre süreci yaşıyor. Tabi ülkemiz bir hukuk devleti. Pandemi sürecinde alınmış kararlar var. Alınan kararlar yasalar çerçevesinde genel kurulumuz 3 defa ertelenmiş. 

DEVLETİN ALDIĞI KARARA RİAYET ETMİŞİZ, ONUN DIŞINDA KARAR ALAMAYIZ

Devletimizin almış olduğu karara riayet etmişiz. Onun dışında bir karar almamız mümkün değil. Tabi son alınan kararda da 31 Aralık’a kadar genel kurullarınızı yapabilirsiniz denilmiş. Tabi kamuoyunda bazı kesimler ipe sapa gelmez sözler sarf ediliyor. Sonuçta Urfa’da bir arada yaşıyoruz. Cenazemiz bir, taziyemiz bir, düğünümüz bir. Yani demem o ki söylemlerimiz bir birlerimizin yüzüne bakacak şekilde olmalı. Şimdi Evren Sanayi Sitemizdeki camimizde bir hırsızlık olmuş vay efendim ‘Başkan Nerede? Başkan Tatilde’ bu söylemler edep dışı. Ben camiye bekçilik mi yapacağım. Yani Evren Sanayi Sitesinin yönetimine talip olacaksınız sonra belden aşağı söylemlerde bulunacaksınız. Dediğim gibi herkes südüne göre konuşur. Gerek şahsıma gerek yönetim kurulumdaki arkadaşlarıma kimler sosyal medya üzerinde söylüyorsa ben onlara misli ile iade ediyorum. Seçimleri yönetim kurulumuz 31 Aralık’a kadar gün belirler yapar.” urfadasin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195