Title of a News Article

Başkanlarla istişare etti

Başkanlarla istişare etti
banner206
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti Şanlıurfa il Başkanlığına asaleten ataması yapılan Bahattin Yıldız, Ak Partili Belediye Başkanları ile istişare toplantısı yaptı. 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız başta Büyükşehir Belediye başkanı Nihat Çiftçi ve ilçe  Belediye Başkanlarıyla bir araya geldi.
Göreve gelir gelmez çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız AK Parti İlçe Başkanlarından sonra Belediye Başkanlarıyla da istişare toplantısı düzenledi.
Sakıp’ın Köşkünde AK Parti Şanlıurfa İl Yerel Yönetimler Başkanı Cemil Çadak’la birlikte Belediye Başkanlarıyla buluşan Başkan Yıldız yeni dönemde AK PARTİ Belediyeleriyle koordineli bir şekilde çalışıp vatandaşların isteklerine daha hızlı cevap vermek için Belediye Başkanlarıyla fikir alışverişinde bulundu.
Başkan Yıldız yaptığı açıklamada; “Hep söylediğimiz gibi yeni nesillere daha güzel bir Şanlıurfa bırakabilmek için şehrimizdeki yöneticilerimizle bir araya geldik. Geçtiğimiz gün İlçe Başkanlarımızla bugünde Şanlıurfa’lı Belediye Başkanlarımızla birlikte istişare toplantısı düzenledik. Daha güzel, daha modern bir Şanlıurfa için AK Partili Belediye Başkanlarımız gece gündüz demeden çalışıyor. Bizde AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak başkanlarımızla birlikte şehrimizi kalkındırmak için hep birlikte hareket edeceğiz. Katılımlarından dolayı Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2018, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195