Title of a News Article

Beyazgül Viranşehir'de...

Beyazgül Viranşehir'de...
banner206
 Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül Viranşehir ilçesinde.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi ilçe gezilerine çıkan Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Ak Parti MKYK üyesi Vildan Polat , il Başkanı Bahattin Yıldız, il Gençlik kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç ve yöneticilerle birlikte Viranşehir ilçesine geldi.

Ak Parti Viranşehir ilçe Belediye Başkan adayı Salih Ekinci ile birlikte parti binası önünde bekleyen çoşkulu kalabalığa seslenen Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül " 31 Mart günü Viranşehir ilçesinde Ak Partinin seçimi  kazanacağını söyledi "

Beyazgül, Burada Yaptığı Konuşmada Şunları İfade Etti " AK Parti 13+1 Büyükşehir ile birlikte tüm ilçeleri alarak Türkiye’de önemli bir seçim zaferine imza atacaktır. AK Partiye halkımızın büyük bir teveccühü vardır. Bu sonuç inşallah sandıklara yansıyacaktır” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Beyazgül, “ Ben kendimi bir Viranşehirli olarak kabul ediyorum. Sizlerle yedik sizlerle içtik. Ben bundan gurur duyuyorum. Viranşehir’de birçok hizmete yaptık ama Viranşehir’i AK Belediyecilikle buluşturamadık. Belediye AK almayınca o ilçenin geri kalmışlığını açıkça görüyoruz. İnşallah 31 Mart gecesi Salih Ekinci’yi başkan yaptığınızda Viranşehir hak ettiği hizmetlere birer birer kavuşacaktır. Büyükşehir Küçükşehir ayrımı yapmadan Viranşehir’in hak ettiği hizmetleri yapacağız. Projelerimizi siz belirleyeceksiniz. Siz ne isterseniz o bizim projemiz olacak” dedi. Karanlık güçlüklerin Viranşehir’i karıştırmak istediğini, kamuoyunda canlı bombalar ve patlamalarla tanıtmak istediğini hatırlatan Av. Beyazgül, “Biz bu olumsuz yargıları ortadan kaldırıp Viranşehir’i cazibe merkezi haline getireceğiz. İlçede en büyük sorunların başında işsizlik geliyor buz bu sorunun üstesinden inşallah geleceğiz. 

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2019, 12:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195