Title of a News Article

Eyüpoğlu tam 25 yıldır koşturuyor...

Eyüpoğlu tam 25 yıldır koşturuyor...
banner206
 Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesine bağlı Karapiyar ve Çimdeli köyleri de AK Partiye geçti. Karapınar köyü muhtarı İsa Akbalık ve Çimdeli köyünden Mahmut Aydoğdu’ya Şanlıurfalıların Seydi amcası olarak bilinen Seydi Eyüpoğlu tarafından AK Parti rozeti takıldı.
 
19-20-23-24-25. dönem Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyüpoğlu, beraberinde Hilvan Belediye Başkanı Arslan Ali Bayık ve AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Hanifi Düzme ile birlikte Hilvan ilçesine bağlı Karapınar köyü muhtarı İsa Akbalık’ı ziyaret etti. Eyyüpoğlu muhtar İsa Akbalık’a AK Parti rozeti taktı.
Hilvan kırsalında ziyaretlerini sürdüren Eyyüpoğlu ve beraberindekiler, daha sonra Bozhüyük mezrası, Aşağı Ekece (köyü) ve Çimdeli mahallesini ziyaret ettiler. 
Seydi Eyyüpoğlu, Çimdeli mahallesinde ikamet eden Derviş ailesi ileri gelenlerinden Mahmut Aydoğdu’nun AK Partiye geçişini rozet takarak katılımı resmileştirdi. 
Ziyaret ettikleri Karapınar ve Çimdeli köy sakinlerinin daha önce başka partiye oy verdiklerini belirten Seydi Eyyüpoğlu, Karapınar köylülerinin de AK Partiye katılımlarından dolayı Mahmut Aydoğdu’yu tebrik ettiğini söyledi.
Milletvekili Eyyüpoğlu, “Daha önce oy verdikleri başka yerler vardı. Geldik, Muhtarımızla, hacılarımızla, köylüyle konuştuk. Sağ olsunlar destek olacaklarının sözünü verdiler” diyerek kendilerine teşekkür etti.

Parti meselesi değil, sistem değişikliği seçimidir
Oylamaya sayılı günler kala vatandaşların AK Partiye olan sevgilerini dile getirmeleri ve katılım göstermelerinin kendilerini memnun ettiğini belirten Hilvan İlçesi Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, “Artık herkes anlamıştır ki, bu bir seçim değil. Parti meselesi değil. Hepimizin geleceğini ilgilendiren bir sistem değişikliğidir” dedi.

Köyün sorunlarını ilettik
AK Vekil ve Başkan ile İlçe Başkanının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Karapınar köyü Muhtarı İsa Akbalık ise, “Köyümüzün birkaç sorunları vardı. Sağ olsunlar kendilerine ilettik onlarda yapılacağına dair söz verdiler. İnşaallah yapılır. 

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2017, 00:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195