Title of a News Article

Viranşehir sağlıkta çağ atladı

.

Viranşehir sağlıkta çağ atladı
banner206
 Viranşehir Devlet Hastanesi bir ilke daha imza attı. Tıp dilinde Matektomi halk arasında meme kanseri olarak bilinen ameliyatı ilçe devlet hastanesinde gerçekleştirerek büyük bir başarıya imza attı.

Kanser türleri arasında daha çok bayanlarda görülen meme kanseri tedavisi oldukça risklidir. Ama Şanlıurfa Viranşehir Devlet Hastanesi’nde Genel Cerrahi Uzmanı Doktor Mehmet Sertkaya tarafından başarılı bir ameliyat gerçekleştirildi. Suriyeli R.D. adlı bayan göğüs şikâyeti ile Viranşehir Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Yapılan muayene ve tetkiklerden sonra hastanın ameliyat olmasına gerektiğine karar verildi. Başarılı bir şekilde yapılan ameliyat sonrası yapılan muayeneden sonra hastanın iyileşme eğiliminde olduğu görüldü. Alınan kitleden vücudun başka yerine yayılma olduğu görülmezken, hasta R.D. ameliyatı yapan doktora teşekkür etti.

 

 Viranşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor İlhan Erkan, imkanları dahilinde hastaları Viranşehir dışına göndermeyeceklerini ifade ederek, “Söz konusu hastamız müracaatından sonra ameliyat kararı verildi. Doktorumuz hastane imkânlarında bu ameliyatı yapabileceğine karar verdikten sonra ameliyat yapıldı. Oldukça başarılı geçen ameliyat sonrası ziyaret ettiğimiz hastamız durumunun çok iyi olduğunu ve her şey için teşekkür ettiğini söyledi. İmkânlarımız dâhilinde hastalarımızı Viranşehir dışına göndermemek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ben ameliyatı yapan doktorumuza ve diğer sağlık ekibimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2016, 19:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195