Title of a News Article

Zabıta, Bu Kez Pet Şişeler İçin Uyardı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri ile birlikte pet su satışı yapan işyerlerini denetleyerek, işletmeleri uyardı.

Zabıta, Bu Kez Pet Şişeler İçin Uyardı
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yaz sezonu boyunca olduğu gibi dün de pet şişelerdeki suların iyi bir şekilde saklanmadığını ve tüketiciye sağlıklı bir şekilde ulaşmadığı yönündeki eleştiriler üzerine denetimler gerçekleştirdi.

Caddelerde, kaldırımlarda veya yollarda  güneşin altında bekletilen pet şişedeki suların tehlike oluşturup oluşturmadığını kontrol eden ekipler, işletme sahiplerini uyardı. Sağlık İl Müdürlüğü ekipleri ile birlikte sulardan numuneler alan ekipler, pet suların güneş altında kesinlikle bulundurulmaması gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

Plastik şişe ile meydana gelen zararlarının insan sağlığını doğrudan etkilediğinin altını çizen ekipler, özellikle Şanlıurfa'da sıklıkla tüketilen pet su kullanımı için sıcak yaz aylarında nakliye veya depolama sırasında dikkat edilecek hususlar hakkında işletme sahiplerine bilgi verdi. 

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2016, 11:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195