Title of a News Article

14 İl için Urfa'ya geliyor..

özel haber

14 İl için Urfa'ya geliyor..
banner206

 AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı  Pazar günü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat işleri  Genel Başkanı  Süleyman Soylu ile  14 ilin il ve ilçe başkanları, bölge koordinatörü, koordinatör Milletvekillerini ağırlayacak. Tarım İl Müdürlüğü yanında bulunan GATEM’de  başlayacak olan AK Parti’nin 5. Olağan Teşkilat Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısına AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez ev sahipliğinde gerçekleşecek. 

AK Parti Şanlıurfa Teşkilat Başkanı Av. Bekir Kan, Urfastar Gazetesine yaptığı açıklamada, Şanlıurfa teşkilatının 6.bölge Bilgilendirme ve eğitim  toplantısına ev sahipliğini yapacak olmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Aralarında, Diyarbakır, Siirt, Bingöl, Malatya, Elazığ  olmak üzere 14 İl ,tüm ilçe ve Beldelerin  teşkilat üyelerini ağırlayacaklarını ifade eden Av. Bekir Kan, “Geçtiğimiz günlerde genel merkezle görüşmelerimiz esnasında 6.bölge toplantısının  Şanlıurfa’da  yapılacağı bize ifade edildi.  Bir çok İl bölge toplantısına ev sahipliğini yaptı, ancak Biz,Şanlıurfa’nın  her manada başarılı bir il olduğunu ifade ettik ve bölge toplantısına ev sahipliği yapabileceğimizi söyledik. Bugün  Urfamıza 14 ilin il başkanları, ilçe başkanları, Milletvekilleri, teşkilat başkan yardımcıları ve teşkilat başkanımız Süleyman Soylu’nun katılacağı büyük bir merkezi toplantıya ev sahipliği yapacağız. Urfa’nın böylesi bir toplantıya ev sahipliği yapıyor olması bir övünç kaynağı olmalıdır.Toplantıda kongre süreçlerini değerlendireceğiz”dedi.  AK Parti Şanlıurfa Teşkilat Başkanı Av. Bekir Kan ,AK Parti’nin kongre süreçlerini başlattığını belirterek, “İlçe kongrelerimiz ve hemen ardından da il kongrelerimiz yapılacak. İlçe kongrelerimizi  2 ayda tamamlayacağız,ardınan İl kongremizi gerçekleştireceğiz’dedi.

Öte yandan Pazar günü saat 10.00 da başlayacak olan  Teşkilat toplantısında  Soylu’nun açılış konuşmasının  ardından  teşkilat başkanları  birer sunum yapacakları öğrenildi.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2014, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195