Title of a News Article

Çelik; Barış istemeyenler AK Parti ve…

.

Şanlıurfa Milletvekili Adayı Faruk Çelik, NTV’de önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, “Barış istemeyenler AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısında” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik, NTV Ankara İstihbarat Şefi Ahmet Ergin’in sorularını yanıtladı. Balıklıgöl’de yapılan röportajda, Çelik çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

AK Parti’nin 1 Kasım seçimlerine giderken 7 Haziran’daki eksiklerini tamamladığını belirten Çelik, “Partimiz, tüm talepleri, tüm konuları gözden geçirdi. Bu çerçevede çok iyi hazırlanmış projelerle, çok daha iyi politikalarla milletimizin önüne çıkıyoruz, yüzde 45’lerin üzerinde beklenen oy oranını da elde etmiş olacağız. 1 Kasım akşamı Şanlıurfa’dan da müjdeli haberler vereceğiz. İnşallah 1 Kasım’da Şanlıurfa’da da büyük desteği göreceğiz” dedi.

Terör olaylarını da değerlendiren Çelik, “Terör sadece bugünkü bir konu değildir, bölgedeki 200 yıllık bir sorundan bahsediyoruz. Cumhurbaşkanımız, son 35 yılda terörle mücadelede taşın altına gövdesini koyan tek lider diyebiliriz. Doğu’su, Batı’sı Çözüm Sürecinden yana. Bu sürecin liderine olmadık algı operasyonları yürütülüyor. Barış istemeyenler AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısında” şeklinde konuştu.


Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2015, 17:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195