Title of a News Article

CHP kongreye gidiyor

 CHP kongreye gidiyor
banner206

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 20 gün içerisinde Şanlıurfa’da kongreye gideceği bildirildi.

CHP İl Başkanlığına kayyum olarak atanan Aziz Aydınlık, Yusuf Kaya, Murat Yazar, Ahmet Aydınlık ve Mustafa Taplamacı bugün pati teşkilatı binasında basın açıklaması yaptı. Kayyumun CHP İl Başkanı olarak seçtiği Aziz Aydınlık, yaptığı açıklamada, CHP’nin 20 gün içinde il kongresini yapmak istediklerini belirterek, bu seçimlerde kendisinin de başkanlığa aday olduğunu söyledi.

CHP eski İl Başkanı Ömer Karakeçili’nin 4 aydır bu görevi yürüttüğünü belirten Aydınlık, “

“Bizim tüzüğümüz gereği 45 gün içinde seçime gitmediği için Pazartesi günü partimizin il teşkilatına kayyum olarak biz atandık. Bu nedenle Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Hale Soran ve Başkan Ömer Karakeçili’ye yaptıkları çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. CHP’nin yerel seçimlerde Şanlıurfa’daki başarısızlığına da değinen Aydınlık, “CHP, yerel seçimlerde her ilçede aday çıkardı ama başkan çıkartamadı” diye ifade etti.

Aydınlık, CHP İl Başkanlığı görevini en iyi şekilde yürüteceklerini de ifade ederek, “Biz 20-25 gün içinde CHP’yi kongreye götüreceğiz. Başkanlık için bende adayım. Kongrede kim kazanırsa kazansın, CHP’yi Şanlıurfa’da en iyi yere getireceğimize eminim ve inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2014, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195