Title of a News Article

CHP Urfa Yönetimi, Aydınlık'ı ağırladı

CHP Urfa Yönetimi, Aydınlık'ı ağırladı
banner206

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu, Şanlıurfalı CHP Parti Meclisi Üyesi Erbil Aydınlık’ı ağırladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu, dün İl Başkanlığında gündeme ilişkin toplantı düzenledi. Toplantıda Cumhuriyet Halk Partisi Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Alagöz, Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Yusuf Ziya Ural’da hazır bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu Şanlıurfalı olan CHP Parti Meclisi Üyesi Erbil Aydınlık’ta katılarak Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve İlçe Başkanları ile Türkiye ve Şanlıurfa gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Yönetimi adına CHP Parti Meclisi Üyesi Erbil Aydınlık’a teşekkür etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Erbil Aydınlık, yaptığı açıklamada; “Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanımız Hayrettin Cidir, İl Yönetim Kurulu üyelerimiz ve bazı İlçe Başkanlarımız ile bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunduk. Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman sahadayız. Ülkemizde ve İlimizde birçok sorular var. Bu sorunların çözümü için İl Yönetimimiz ve İlçe Yönetimlerimizle birlikte sürekli çalışmalar yapıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi üyesi olarak vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında Genel Merkezde ve sahada elimden gelen tüm imkanları seferber ediyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu üyelerimiz bizi toplantılarında ağırladıkları için hepsine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2020, 16:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142