Title of a News Article

Devteşti Mahallesi sakinlerine müjdeyi verdi!

Devteşti Mahallesi sakinlerine müjdeyi verdi!
banner206

Şanlıurfa'da yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, Devteşti mahallesinde bir seçim bürosu daha açtı. Burada coşkulu kalabalığa konuşan Canpolat, hizmetlerin ilk buradan başlayacağı sözünü verdi.

31 Mart yerel seçimlerine sadece 9 gün kaldı. Gelecek pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde AK Parti adına Haliliye Belediye Başkan Adayı gösterilen Mehmet Canpolat, seçim çalışmalarını ilçe teşkilatıyla aralıksız sürdürüyor. Haliliye bölgesinde farklı farklı noktalarda kendisi için açılan seçim büroları miting havasında geçiyor. Devteşti mahallesinde açılan seçim bürosu yoğun ilgi gördü. 

Seçim bürosu açılışına katılan AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat burada halka hitap etti. Seçim otobüsü üzerinde coşkulu kalabalığa seslenen Canpolat, hizmetlerin ilk olarak bu bölgeden başlayacağının müjdesini verdi. 

Canpolat, 'Sizlere hizmetkar olmak gurur ve onur verici'

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu ve meclis üyelerinin de katılım sağladığı seçim bürosu açılışında konuşan Canpolat şunları söyledi;

"Bütün seçim bürosu açılışlarımız bir miting havasında geçiyor ve kazamız mübarek olsun. Sizlere ne kadar hizmet etsek azdır, biz sizlere efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Memleket işi gönül işi dedik gönüllerinize talip olduk gönlünüzden geçen gönlümüzden geçirdik projelerimizle sizlere geldik, projelerimizi sizlere arz ettik ve şunu ekledik sizin isteğiniz, sizin arzunuz sizin hizmetinizde olacak ve sizin kafanızdan geçenler bizim için projedir. Aldık kabul ettik hizmete dönüştürdük ve projenin adını siz koyun dedik. Projelerimizle göreve geliyoruz. İnşallah Devteşti ve Ahmet Yesevi mahallelerimiz başta olmak üzere ilk hizmetler buradan başlayacaktır, gerek asfalt dökümü olsun, gerek parklar olsun, gerek millet evleri olsun bütün hizmetler kurban olsun. Şimdiye kadar hep beraber yürüdük biriz dedik beraber özledik 376 bin Haliliyeli kardeşim benim kardeşimdir. 376 bin Haliliye’li kardeşime hizmetkar olmaktan mutlu olurum gurur ve onur duyarım. Ne diyoruz işimiz hizmet gücümüz de millet gücümüz de sizsiniz. Şimdiye kadar bu mahallerimizden Ak Parti bayrağı ve sancağı hiç aşağı düşmedi, yine bu 31 Mart seçimlerinde sizlerden bir söz almak istiyorum. Bizde sizlere söz veriyoruz biz ekip olarak tüm teşkilat Ankara’da dahil olmak üzere sizlere hizmetkar olmaya söz veriyoruz."

Canpolat'ın coşkulu bir şekilde yaptığı konuşma sonrası seçim bürosunun açılışı kurdele kesilerek yapıldı. Vatandaşlarla bir süre burada sohbet eden AK Aday Canpolat sorunları da dinlemeyi ihmal etmedi. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2019, 21:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195