Title of a News Article

Esnaf’tan destek istediler

 Esnaf’tan destek istediler
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Tarihi Kapalı Çarşı ve Balıklıgöl çevresindeki  esnafla bir araya gelerek, Cumhurbaşkanlığı seçiminde son viraja girilirken esnafın nabzını tuttu.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü İlçe Başkanı Faruk Baydilli’nin eşlik ettiği Başkan Güvenç ve beraberindeki heyet, esnaftan son yüzyılın en önemli seçimi için destek istediler. Çarşı ziyareti esnasında esnaf ve vatandaşların Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a gösterdikleri teveccüh ve büyük destek gözlerden kaçmadı.

Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti İl Başkan yardımcısı Erkan Sözen ve teşkilat üyeleri vatandaşların Cumhurbaşkanlığı seçimi için sandığa giderek oy kullanmalarını istediler.

Türkiye’yi dünyada bu günün umudu, yarının ise lideri yapacak Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda Cumhurbaşkanı seçilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Güvenç,  dünyaya bu mesajın Şanlıurfa’dan yüksek bir oy oranıyla verilmesi gerektiğini belirterek, Şanlıurfa’nın Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğunu ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2014, 18:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195