Title of a News Article

Flaş! Ankara'ya çağrıldılar...

.

Flaş! Ankara'ya çağrıldılar...
banner206

AK Parti Genel Merkezi, Şanlıurfa milletvekili aday listesini hazırlamak için AK Parti ilçe başkanları ile belediye başkanlarının da görüşlerini alacak.

AK Parti, 1 Kasım erken seçimleri için Urfa listesini yapabilmek için çalışmalara başladı. Bu kapsamda AK Parti Genel Merkezi, il başkanı Zeynel abidin beyazgul, Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, Gençlik kolları Başkanı Sedat Ertürk,   Şanlıurfa’nın 13 ilçe başkanı ile BŞB Nihat Çiftçi,  diger belediye başkanını Ankara’ya çağırdı. AK Parti Genel Başkan yardımcısı Mehmet Muş başkanlığındaki alt komisyon, belediye başkanları ile parti teşkilatlarının milletvekili adaylığı konusunda görüşlerini alacak. Saat 14.00’te AK Parti Genel Merkezine gidecek olan belediye başkanları ile ilçe başkanlarına, aday adayı olan 182 isim arasından kimlerin milletvekili olmasını istedikleri sorulacak.

 

Çelik’i istiyorlar

Alınan bilgilere göre; belediye başkanları ve ilçe başkanlarının, Şanlıurfa eski milletvekili, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik’i yeniden Urfa’da milletvekili adayı göstermek için AK Parti Genel Merkezinden talepte bulunacaklar.

Alt Komisyon çalışmalarının ardından AK Parti genel Merkezi Kamuoyu yoklaması yapacak. Hafta sonu yapılacak olan AK Parti’nin büyük kongresinin ardından Genel merkezde oluşturulacak olan üst komisyon, Şanlıurfa milletvekili listesine son şeklini verecek.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2015, 10:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Haktan dogan
Haktan dogan - 9 yıl Önce

Ak parti urfada basarili olmK istiyor ise urfalilarin derdinden anlayan öz evlatlarini secmelidir..
Urfayi urfalilari dikkate alamayan basta gecen donem m.vekilleri basta olmak uzere vede ankara bunun faturasini agir odedi ve odeyecekte...
Millet vekili olmk urfadan iliskisini kesip ankaraya giden vekillerde istemiyor..secimden secime gelip gorunup secim bttkten sonra urfaya ugramayan,ciddi bir proje dusunmeyen belediye ye engel olan vekillerde istemiyoruz..
Turkiyenin sayili buyuksehirlerden olan urfayi hicbirseyden mahrum etmeyen hakkini hukukunu arayan vekiller istiyoruz....

SIRADAKİ HABER

banner195