Title of a News Article

Haliliye'ye ziyaret...

Milletvekilleri Seydi eyyüpoğlu ve Kerim Gök, parti teşkilatlarına ziyaretlerini sürdürüyorlar.

Haliliye'ye ziyaret...
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Seyit Eyyüpoğlu ve Abdülkerim Gök Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ve Yönetim Kurulu Üyelerine ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundular. Haliliye İlçe Başkanlığında Başkan Canpolat ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle tanışma toplantısı gerçekleştiren Başkan Güvenç, Milletvekilli Eyyüpoğlu ve Gök, yeni yönetime başarılar dilediler.

 

Canpolat, Her Türlü Gayreti Ortaya Koyacağız

 

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti  aktararak, “İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde 2015 seçimlerine beraber hazırlanacağız. Partimizi bir adım daha ileriye götürmek için her türlü gayreti ortaya koyacağız. Ben çok teşşekkür ediyorum ayaklarına sağlık şeref verdiler” dedi.

 

Eyyüpoğlu, Biz Hizmeti Seviyoruz

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu, AK Parti olarak birlik ve beraberliği sağladıklarını söyleyerek, “Her seçimde de başarı elde edilmiştir. Bu başarı daha da yükseğe çıkması lazım önümüzdeki seçimde daha da yükseğe çıkarmamız lazım. Önümüzdeki seçimlerde de başarılı olacağız inşallah. Özellikle gençlik kolları çalışmaları, kadın kolları çalışmaları, bize üstümüze düşen bir iş var varsa bizi aramaları biz işten kaçan insanlar değiliz biz işi seviyoruz. Biz hizmeti seviyoruz. Urfa’mızı seviyoruz Biz yorgunluk nedir bilmeyiz. Biz uykusuzluk nedir bilmeyiz gece gündüz hemşerilerimizin şehrimizin hizmetindeyiz” dedi.

 

Gök, Yeni Bir Sinerji Oluşturduk


AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök ise, yeni bir sinerjinin oluşması adına son derece önemli adımlar atıldığını belirterek, “Bu arkadaşlarımızın da bu andan itibaren almış oldukları bu görevin bilinciyle bu emanetin bilinciyle çalışacağız. bu emanet de elbette ki onurludur, şereflidir, haysiyetlidir. Ama aynı zamanda bu emanet bir yüktür. Ben Sayın Canpolat’ın ve yönetimdeki arkadaşlarımızın iyi işlere imza atacağına inanıyorum. Kendilerini tebrik ediyorum. 2015 startını bugün Haliliye’de ,Büyükşehir Belediye Başkanım değerli ağabeyimiz Seyit Eyyüpoğlu’yla birlikte vermiş olduk” dedi.

 

Başkan Güvenç, Yeni Görevlerinde Başarılar Diliyorum

 

AK Parti Haliliye İlçesine “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulunduklarını dile getiren Başkan Güvenç, “Başarılar diliyorum. İnşallah Şanlıurfa’mıza ve partimize yakışan büyük hizmetleri yapacaklar. Birlik ve beraberlik içinde vatandaşımızın siz değerli Urfalıların beklediği ve özlediği hizmetleri yapacaklar. Buna inancımız sonsuzdur” dedi.

 

Güvenç, Türkiye Yeni Bir Sürece Girdi

 

Türkiye’nin çözüm süreciyle birlikte yeni bir sürece girdiğinin altını çizen Başkan Güvenç, son dönemlerde kritik aşamalardan geçtiğini belirterek, “Cumhuriyet tarihimizin en kritik, önemli günleri Ocak ayıyla beraber adım atılmaya başlayacak. Ben sözlerimin başında çözüm süreci inşallah barışla neticelendirilmesini umuyorum. Bu millet artık yoruldu. Artık milletimiz kan, gözyaşı ve ağıt istemiyor; birlik, beraberlik, hukuk, demokrasi, özgürlük, iş ve kentsel dönüşüm istiyor. Muhtarlarımız burada artık kötü evler, parkı, caddesi, yolu olmayan mahallelerde yaşamak yerine; bütün dünya insanları, gelişmiş ülkeler gibi güzel yerlerde yaşamak, çocuklarını iyi yerlerde okutmak, barış kardeşlik içinde yaşamak istiyorlar” dedi.

 

Güvenç, Ak Parti’nin Kaderi Türkiye’nin Kaderidir

 

AK Partiye ve millete çok iş düştüğünü söyleyen Başkan Güvenç, “Aydınlık geleceği kurabilmek için Başbakanımız Ahmet Davutoğlu diyor ki; ‘Ak Parti’nin kaderi Türkiye’nin kaderidir. Bu ülke tekrar eski günlere dönmeyecekse, lider ülke olacaksa Suriye’ye, Erbil’e Şam’a ve Irak’a ağabeylik yapacaksa, güçlü bir ülke olacaksa bu AK Parti sayesinde olacaktır’. Bu AK Partinin liderleri sayesinde olacaktır. AK Parti’nin milletiyle bütünleşmesi sayesinde olacaktır. Bizde Urfa Ak Parti olarak Urfa Büyükşehir olarak bu kutlu yolculuğun, bu millette hizmet yolculuğunun birer neferi olamaya hazırız” dedi.Güvenç, Türkiye Dünya Üzerinde Yeni Bir Güç Merkezi Olacak “İlçe Başkanlarımızla, Milletvekillerimizle, Muhtarlarımızla, Meclis Üyelerimizle, Kadın Kollarımızla, Gençlik Kollarımızla bu işin gönüllüsü ve hizmetkarıyız” diyen Başkan Güvenç, “İnşallah herkes dua etsin. Gerçekten Türkiye Cumhuriyet tarihinin en zor dönemecine girilmiştir. Bu beş altı ayı Türkiye başarıyla atlatırsa kazasız. Haziran’dan sonra güçlü bir Ak Parti hükümetiyle Türkiye bugünkü Türkiye’ye olmayacak. Dünya üzerinde yeni bir güç merkezi olacak. Kobani’deki acıları da dindirecek. Telebiyad’daki Müslüman kardeşimizin de gönlünü ferahlatacak. Büyük bir ülke olacaktır” şeklinde konuştu.

 

Konuşmanın ardından Haliliye İlçe Teşkilatına bağlı Gençlik ve Kadın Kollarını ziyaret ederek sohbet ettiler.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2014, 13:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195