Title of a News Article

Kızılelma teşkilatını ödüllendirdi

 Kızılelma teşkilatını ödüllendirdi
banner206

AK Parti Haliliye İlçe Teşkilatı Başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma, 30 Mart yerel seçimlerinde yüzde 72 oy oranı ile Türkiye’de ikinci olmalarından dolayı teşkilat üyelerini plaketle ödüllendirdi.

Seçimlerden kısa süre önce Şanlıurfa’nın Büyükşehir olması nedeniyle kurulan 3 merkez ilçeden biri olan Haliliye’de, AK Parti Fevzi Demirkol ile girdiği ilk yerel seçimlerden yüzde 72 oy alarak hem belediye başkanlığı kazanmıştı hem de Türkiye’de en fazla oy oranına sahip ikinci bir yer olmuştu. Seçimlerden kısa süre önce AK Parti Haliliye İlçe Başkanlığına atanan Av. İbrahim Halil Kızılelma da, bu başarıdan dolayı teşkilat üyelerini plaketle ödüllendirdi.

Bir restaurantta yapılan ödül törenine; Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve AK Parti Haliliye Teşkilat üyeleri ile partililer katıldı. Teşkilat üyelerine plaket veren Av. Kızılelma, 30 Mart yerel seçimlerinde yakaladıkları bu başarıyı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de sürdürmek istediklerini belirtti.

Şanlıurfa’nın AK Parti’nin kalesi olduğuna vurgu yapan Kızılelma, “30 Mart yerel seçimlerinden arzuladığımız sonuçlarla çıkmayı başardık. Partimizin başarısı için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Bu seçimlerde de başarılı sonuçlarla çıkmayı umut ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2014, 11:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195