Title of a News Article

Leba gençlerle gövde gösterisi yaptı...

Leba gençlerle gövde gösterisi yaptı...
banner206
AK Parti Karaköprü Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı genç iş adamı ve aynı zamanda Sinikan Aşiretine mensup  Mehmet Leba, bu akşam yaklaşık 300 genç ile AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül’ü ağırladı.


31 Mart idari mahalle seçimlerine 2 ay gibi bir süre kalırken Şanlıurfa’da, seçim sıcağı artmaya devam ediyor. AK Parti’de belirlenen Büyükşehir ve İlçe belediye başkan adayları sonrası gözler meclis üyelerine çevrildi. 


AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu seçimlerde kadınlara ve gençlere yönelik söylemleri, seçimlerin daha da renkli geçmesine neden olacak. Siyaset koridorlarından gençlerin daha çok olması gözlemlenen bu seçimlerde meclis üyeliği adaylığı başvurusunda bulunan Hilvanlı genç iş adamı Mehmet Leba, AK Parti Karaköprü Belediyesi Meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu. Birçok kesim tarafından ve özellikle gençlerin ağabeyi olarak tanınan Mehmet Leba, bu seçimlerde, ‘Kısmet olurda seçilirsem, mecliste gençlerin temsilcisi olacağım’ sözünü verdi.


Seçim çalışmaları kapsamında bu akşam Urfa’nın dört bir yanında kendisini yalnız bırakmayan 300 genç ile deyim yerindeyse gövde gösterisi yapan AK Parti Karaköprü Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Mehmet Leba, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül’ü Hünkar konağında misafir ederek onure etti.


Haliliye Akil Gençler, Genç MİSİAD Urfa Şube Başkanlığı, Sinikan Aşireti Başkanlığı gibi görevlerde aktif bir şekilde rol alan Mehmet Leba, bu akşam düzenlediği buluşma ile takdir topladı.



AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül’den böylesi bir buluşma adına övgüler alan Leba, gençlerin temsilcisi olarak mecliste yer verilmesi isteniyor.
Urfa BŞB Adayı Beyazgül’e AK Parti Bozova Belediye Başkan Adayı Suphi Aksoy ve AK Parti il Yönetimi kurulu üyesi Ahmet Alpay eşlik etti. 
Yaklaşık 2 saat süren buluşmanın ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2019, 23:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
memet karageçili
memet karageçili - 5 yıl Önce

sinkanların bizim yegenlerimizdir hayırlı olsun sayın leba hakında hayırlısı olsun

SIRADAKİ HABER

banner195