Title of a News Article

MHP Urfa adayı Arpacı'dan flaş açıklama

MHP Urfa adayı Arpacı'dan flaş açıklama
banner206
MHP  Genel merkezi tarafından bugün açıklanan Urfa listesinde 6. sırada yer alan Milletvekili Adayı Mehmet Arpacı, flaş açıklamalarda bulundu. Genel merkez, Urfa sıralamasını 1 Harran,2 siverek ve 3,4,5 yine ova isimleri oldu. Merkez de ise 6. sırayı Arpacı'ya verdi. 

MHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Arpacı, yaptığı açıklamasında verilen sıranın hiç bir öneminin olmadığını ve partisi ve ülkesine adına çalışmalarını hız kesmeden devam edeceğini söyledi. 

Arpacı açıklamasında şunları dile getirdi;

"Nizamî Alem İlahî Kelimetullâh Davasının Bir Neferi Olarak Yıllarca Ocağında Piştiğimiz Türk Milliyetçiliği Fikrinin Siyaset Sahasında ki Yegane Yurdu Milliyetçi Hareket Partisi’den Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Olarak  Resmi Başvuru Yaptığımız 3 Mayıs Tarihinden İtibaren Bizlere Desteğini Esirgemeyen Tüm Ülküdaşlarıma, Dostlarıma ve Kandaşlarım Akrabalarıma Sonsuz Teşekkür Ediyorum.
Son İlan Edilen Liste İtibariyle, Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aday Sıralamasına Şahsımı Layık Gören Başta Ülkücü Hareketin Bilge Lideri Dr.Devlet BAHÇELİ Bey Olmak Üzere Birbirinden Değerli  Divan Kurulu Üyelerimize Saygılarımı Sunar, Sıralama Kaç Olursa Olsun Güvenlerine Layık Olmak Adına Elimden Gelenin Fazlasını Yapacağımdan Hiç Kimsenin Şüphesi Olmasın!
Siyaset Sahnesinin Menfâat Simsarlarının Elinden Kurtulması, Dava Adamlarının Hâk Ettiği Konumlarda Yer Alması İçin Verdiğim Mücadeleye Devam Edeceğimi ve Aziz Davamızın Menzile Varması İçin Geri Durmayacağımızı Kamu Oyuna İlan Ederek El Ele ve Sırf Sırta Verdiğimiz Yol Arkadaşlarımızla Son Nefese Kadar Milliyetçi Ülkücü Hareketin Başarısına Hizmet Edeceğiz...
Türkiye Cumhûriyeti Devletinin Bekası ve Ümmeti Muhammed'in Birliği İçin Oluşturulan Cumhur Ittifakının Şanlıurfa'da Zafer Kazanması Adına Liderimiz Devlet BAHÇELİ Beyin Emrinde Son Nefese Kadar Hizmet Edeceğiz.  Bu Kutlu Yolda Şahsımı Yol Arkadaşı Olarak Kabul Edip Onurlandıran ve Şanlıurfada Bize Ödev Verip Görevlendiren Liderimiz Devlet BAHÇELİ Beyi Mahçup Etmeyeceğiz  .
 Bizler Siyasetçi Değil, Mübarek Bir Davanın Neferleri Olarak ;
Ne Ülkemizden ve Nede Ülkülerimizden Vazgeçeriz !
Biz Ülkücüyüz..." 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2018, 15:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
ALİDOĞAN
ALİDOĞAN - 6 yıl Önce

MEHMET ARPACI GİBİ ÇALIŞMALARINI OZENLE YAPAN YOK EN İYİ ßEKİLDE ÇALIŞAN ODUR NEDEN 1. SIRAYA GİRMEDİ BENCE BU HAKSIZLIKTIR MEHMET ARPACI NIN SIRASI 1 . OLMALI

AHMET ARAP OĞLU
AHMET ARAP OĞLU - 6 yıl Önce

Mhp siyaseti devamlı Yanlış Yapıyor
MEHMET ARPACI gibi bir değeri nasıl olurda Ön sıralara yazmazlar Rezalet Doğrusu.

SIRADAKİ HABER

banner195