Title of a News Article

Rekorun gizli kahramanı

Rekorun gizli kahramanı
banner206

 Harran, Akçakale ve Eyyübiye İlçeleri, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Urfa’da Recep Tayyip Erdoğan’a en fazla oy çıkaran 3 ilçe olmuştu. Başbakan Erdoğan’ın bu 3 ilçede rekor kırmasında AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan’ın büyük payı bulunuyor.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan’ın seçim bölgesi olan Harran, Akçakale ve Eyyübiye ilçeleri, 10 Ağustos Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde büyük başarıya imza attı. 27 Bin 541 kişinin (%92,35) Tayyip Erdoğan’a oy verdiği Harran İlçesi, Şanlıurfa birincisi olurken, 30 Bin 568 kişinin (%89,11) Erdoğan’ı tercih ettiği Akçakale İlçesi de ikinci oldu. Özcan’ın bir diğer seçim bölgesi olan Eyyübiye’de de, Başbakan Erdoğan’a yüzde 89,11 (30 Bin 568) civarında oy çıktı. Eyyübiye ilçesi de, bu oranla Urfa’da Erdoğan’a en yüksek oyun çıktığı 3. ilçe oldu.

 

Urfa geneline yansıdı

Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ve parti teşkilatlarının yoğun çalışmaları neticesinde Akçakale, Harran ve Eyyübiye ilçelerinde alınan bu oy oranı, Şanlıurfa genelinde Erdoğan’a çıkan yüzde 67,90 (455.527) oranındaki oya da büyük etkisi oldu.

Bölgenin sevilen milletvekili olan ve çalışkanlığı ile göz önüne çıkan Milletvekili Özcan’ın, seçildiği günden buyana seçim bölgesi bu 3 ilçeye hükümetin yatırımlarını getirebilmek için özveriyle çalışmasından dolayı verilen bu destekte önemli payı bulunuyor.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2014, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142