Title of a News Article

Şeyhmus Erol söz verdi!

.

 Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Adayı Şeyhmus Erol, milletvekili seçilmesi durumunda Şanlıurfa’nın tüm sorunlarını gidereceğinin sözünü verdi.

Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Adayı Şeyhmus Erol, 24 Haziran’da yapılacak seçimler için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Çarşı esnafını tek tek gezerek sorunlarını dinleyen Erol, TBMM’ye gitmesi durumunda Şanlıurfa’nın sorunlarına hançer vuracağını söyledi.

Erol, yaptığı açıklamada, “Şanlıurfamızın Merkeziyle, ilçesiyle, köyleriyle ticaret ve esnaf odalarıyla, tüm sivil toplum kuruluşlarıyla istişare ederek hep birlikte Urfam, Urfam, Urfam diyeceğiz. İnanın memleketimizin kıymetli yerlerini halkımızın kullanımına sunacağız. İşsizlik, esnafımızın çektiği sıkıntılar, turizmdeki değerlerimizin iyi tanıtılmaması, tarım ve hayvancılıktaki problemler ve elektrik sorunu, sporda bulunduğumuz seviye, bunların tümünün farkındayız. Sizlerin bu ve buna benzer tüm mağduriyetlerinizin giderilmesi noktasında çabalayacağıma inancınız tam olsun. Sadece samimi olduğuma inanın ve inandırın” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2018, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142