Title of a News Article

Futbolcuların Düğün Masrafını Karşılayacak

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde Ceylanpınar Belediye Sporun aldığı galibiyet ve ilan ettiği şampiyonluk sonrası, Ceylanpınar Belediye başkanı Menderes Atilla tarafından futbolculara teşekkür gecesi düzenlendi

Futbolcuların Düğün Masrafını Karşılayacak
banner206
Bozova Gücü ile Anadolu Gençlik karşılaşmasında Anadolu Gençliğin 5- 0 galibiyeti sonucu Ceylanpınar Belediye Spor’a yaradı. Ceylanpınar Belediye Spor, ise Yıldırım Gücü’nü kendi sahasında 4-1 skorla kazanmasıyla birlikte puanını 38 yükseltilmeyi başardı. Ceylanpınar Belediye Sporun aldığı galibiyetle birlikte ligin  son bulmasına 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Son 10 yıl içerisinde Ceylanpınar Belediye Spora maddi ve manevi destek almadığından ötürü en alt ligde oynamak zorunda kalmıştı. 30 mart yerel seçimlerinin ardından Belediye Başkanı seçilen Menderes Atilla, adeta takımı sil baştan kurarak Ceylanpınar halkının gözbebeği olan Ceylanpınar Belediye Sporu maddi ve manevi destek vereceğini şampiyon yapacağını sözünü vermişti. Başkan Atilla, seçim öncesi verdiği vaatlerinden bir tanesini yerine getirerek söz verdiği gibi Ceylanpınar Belediye Spora her desteği sağladı. 2014-2015 lig Sezonu’nun bitmesine son 2 hafta kala Ceylanpınar Belediye Spor gurubunda ilk kez şampiyon oldu.

Ceylanpınar Belediye sporun aldığı şampiyonluk sonucu belediye başkanı Atilla, futbolculara teşekkür gecesi düzenledi. Düzenlenen teşekkür gecesine Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Ak Parti Ceylanpınar ilçe Başkanı Ahmet Güntekin, Viranşehir Emniyet müdürü yardımcısı Öner Ağrıdağ, Ceylanpınar Belediye meclis üyeleri, Ceylanpınar Belediye Spor Başkanı Hidayet Dik, Antrenör Ahmet Ayhan, Antrenör yardımcısı Ramazan Yapacak ve tüm futbolcular katıldı.

Ak Parti Ceylanpınar ilçe Başkanı Ahmet Güntekin, ‘’Allah'a şükür çok güzel bir kadromuz var, inanıyorum ki bu kadro ile beraber daha çok şampiyonluk yaşayacağız’’ dedi.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ‘’Kulübümüzün güzide başkanı, başarının mimarı kulübümüzün antrenörü Ahmet hoca ve basın mensupları ve en önemlisi bugün burada olmamıza sebep olan sizler canım ciğerim gençlerimiz hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Ben menderes Atilla olarak gençleri ve sporu önemseyen bir yapıya sahibim. Bizim bir Ceylanpınar belediye spor vardı ismi vardı ama icraatı falan hiç yoktu, diplerde sürünen bir takımdı; ne yapalım Ahmet hoca dedi ki takımı şahlandıracağız kaldıracağız dedi. Ceylanpınar'da çok kaliteli futbol oynayan gençlerimiz var biz de bu gençlere sahip çıkıp Ceylanpınar'a şampiyonluk yaşatmak istedik ve yaşadık’’ dedi.

Protokol konuşmalarının ardından halaylar çekilerek futbolcular unutulmaz gece yaşadı. Ayrıca eğlencenin ardından Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, futbolculara bir müjde daha verdi. Başkan Atilla, evlenmek üzere olan bekar futbolculara A’dan Z’ye  tam donanımlı eksiksiz full beyaz eşya, oturma grupları, çeyizlik ve tüm düğün masrafları olmak üzere hepsinin kendisi tarafından 

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2015, 18:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195