Title of a News Article

GAP Arena'da şok...

GAP Arena'da şok...
banner206
TFF 1. lig takımlarından Şanlıurfaspor bu akşam Yeni Malatyaspor'u GAP Arena stadında konuk etti.

Lider Yeni Malatyaspor'u kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayan Şanlıurfaspor, mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı bu müsabakada sahadan 3 puanla ayrılmak istedi fakat 1-0 öne geçtiği maçta skoru koruyamadı. Üst üste yediği iki golle maçtan maçtan mağlubiyetle ayrıldı. 

Tribünde yaklaşık 15 bin kadar seyirci karşılaşmayı izledi. Türk Bayrakları ile tribünleri dolduran Şanlıurfaspor taraftarları maç öncesi 'PKK dışarı' sloganları attılar. Yaklaşık 200 kişi kadar ise Malatyaspor taraftarı tribündeki yerini aldı. 

Dakika 45' Şanlıurfaspor-Yen Malaytaspor karşılaşmasının ilk yarısı 0-0 sona erdi. Ara ara her iki takım adına ciddi ataklar gelişsede gol sesi çıkmadı. Her iki takımda ilk yarı soyunma odasına golsüz gitti. 


Dakika 54: Şanlıurfaspor zorlu rakibi karşısında aradığı golü Ramazan Sal'la buldu. Köşe vuruşundan gelen topa etkili bir vuruş yapan Sal, topu ağlarla buluşturdu. 

Dakika 69: Yeni Malatyaspor, Şanlıurfaspor karşısında durumu eşitleyen golü attı. 7 sırt numaralı Pereire sağ kanattan çektiği şutla takımına golü getiren isim oldu. 

Dakika 75: Yeni Malatyaspor, beraberlik golü sonrası ataklarını sıkılaştırdı ve aradığı golü ikinci kez buldu. Şanlıurfaspor kalecisi, çekilen şut karşısında topu elinden kaçırında golü kalesinde gördü. 17 numaralı Dıabang topu iyi takip etmesi sonucu takımını öne geçiren golü kaydetti.

90 dakikanın sonucunda Yeni Malatyaspor üst üste attığı iki golle sahadan galip ayrıldı 

Şanlıurfaspor teknik direktörü Ünal Karaman'ın sahadaki ilk 11'i şöyle;

Kalede Tomic, Savunmada; İsmail, Ramazan, Hasan Batuhan, Abdulaziz, orta sahada; Andreı, Fortes, İzzet, Kaan. İleride ise Batuhan Karadeniz ve Fevzi Özkan.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz'un ilk 11İ ise şöyle;

Kalede Hakan, savunmada; Caner, Sedat, Yiğitcan, Ahmet. Orta SAha; Pereira, Azubueki, SAdık, Dıabang, ileride; Sunday ve Iwujı...

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2016, 19:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195