Title of a News Article

İki teknik direktörden flaş açıklama...

İki teknik direktörden flaş açıklama...
banner206
HABER: OSMAN KAYA 

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç ve Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, maç sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundular. Her iki hocadan da Urfaspor lehine takdir toplayan cümleler kullanıldı.

TFF 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, bugün ligin 17. Haftasında GAP Arena Stadı’nda Manisaspor’u ağırladı. Oyun hakimiyetini 90 dakika boyunca sürdüren ve 2-0’lık net bir skorla maçı kazanan ev sahibi Sarı Yeşilli ekip son haftalarda elde ettiği başarılarına bir yenisini ekledi.

Maç sonrası basın mensupları karşısına geçen iki teknik direktörün açıklamaları ise alkış aldı.

Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, basın toplantısında yaptığı açıklamasında şunları söyledi;

“Urfaspor’u tebrik ediyorum, önemli bir galibiyet aldılar. Buraya gelirken, puan yada puanlar alarak ayrılmaktı. Maalesef alamadan gidiyoruz. Bana göre, çok önemli şeyler aldık aslında. Buraya gelirken bir sürü eksiğimiz vardı, neler yapabileceğimizle ilgili herkesin kafasında soru işaretleri vardı. Bu ligde isimlerin çok fazla önemli olmadığını düşünüyorum. Katkı sağlayan oyuncuların önemli olduğunu düşünüyorum ve bugün de çocuklarımız aslanlar gibi ilk yarıyı oynadılar. İkinci yarıda oynadılar bir problem yoktu ama ilk yarıdan gelen bir moralsizlik ve öz güven eksikliği vardı verilmeyen penaltıdan sonra. Dışarıda da söyledim, hakem arkadaşları eleştirmek bizlere yakışmayan bir şey. Ama hata mı yoksa art niyet mi olduğu zaman, o vakit eleştirme hakkı doğuyor bize. Eli cebinde kırmızı kartla gitti net penaltı belki de gol bilmiyorum. Maçın başında böyle bir pozisyonda çok farklı bir skorla buraya çıkabilirdik. Ama maalesef ikinci yarı oyun dengeye geldiği anda da usta oyuncuları var Urfaspor’un, usta ayakları var. Bizim genç bir kadromuz var, çokta deneyimli değiller. Neticesinde o baskıyı kaldıramadık ve mağlup olduk. Herkese iyi yıllar dilerim. Buradaki misafirperverlik içinde herkese çok teşekkür ederim”

Şanlıurfaspor’un başarılı teknik direktörü Mustafa Kemal Kılıç ise “Çok önemli bir oyunu kazandık. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok zor olacağını maçtan önceki toplantılarımızda söyledik. İstatistiklere baktığımız da en sona zamanlardaki flaş 3 takımdan biriyiz.  6 maçtır kaybetmeyen bir takıma karşı kazandık, çok süratli ve tempolu oyun oldu. Seyir zevki yüksek ve kaliteli bir maç oldu diye düşünüyorum. Uzun süre çok net direndi rakibimiz. Tehlikeli pozisyonlara da girdiler. Bize karşı hazırlanmış en organize ve en iyi savunma yapan takım olduğunu söyleyebilirim. Ama bir kez daha kazanma alışkanlığımız devam etti.  mutluyuz altlardan kurtulduk, çok önemli bir kazanmaydı bu. Çünkü kaybetmek halinde aşağı gitme durumu vardı. İnşallah yükselişimiz devam eder” ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2016, 16:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195